Nieuws

Ziggo shop
Let op! Dit artikel is al 741 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Media Markt Tilburg opent Ziggo shop-in-shop

Consumenten kunnen vanaf nu ook bij Media Markt Tilburg terecht voor de diensten van telecomprovider Ziggo en advies over hun internetverbinding, tv-aansluiting of telefoon.

Ziggo opent bij iedere Media Markt in Nederland een eigen shop-in-shop. Met deze nieuwe formule bereikt Ziggo landelijke dekking en kunnen consumenten terecht voor persoonlijk contact met een medewerker van Ziggo. De samenwerking is voor Media Markt een mooie uitbreiding van hun serviceconcept.

Ziggo shop-in-shop

Bij Media Markt Tilburg opent de shop-in-shop op 9 juli 2016. In de loop van het jaar volgen er meer, waardoor er door heel Nederland uiteindelijk 49 Ziggo shop-in-shops bij Media Markt zijn te vinden. Klanten kunnen bij het Ziggopunt terecht voor advies bij de keuze van het juiste abonnement. Ze kunnen zelf ervaren wat Ziggo Horizon is (het tv-kijken van nu). Ook krijgen ze antwoorden op vragen over het gebruik, bijvoorbeeld hoe van elk scherm in huis een tv is te maken. Ook geven de medewerkers advies over een goede wifi-ontvangst overal in huis.

Dichtbij de klant

“We willen graag dichtbij onze klanten zijn. Met de landelijke dekking van Media Markt is er altijd wel een shop-in-shop in de buurt,” zegt Peter Dörr, Chief Commercial Officer bij Ziggo. “Een groot voordeel van deze samenwerking is dat er miljoenen consumenten over de winkelvloer komen, waarvan veel mensen op zoek zijn naar een nieuwe TV, laptop, tablet of smartphone. Dat is precies het moment waarop wij graag met deze consumenten in gesprek willen gaan.”

Invullen van complete klantvragen

“Bij Media Markt Tilburg koop je niet langer een televisie, je koopt tv-kijken. We vullen de totale klantbehoefte in; van inspiratie en beleving tot persoonlijke service en doorlopende ondersteuning. Onze winkel wordt een complete service hub, vanzelfsprekend kan de service van een partij als Ziggo daarbij niet ontbreken,” aldus Edward van Lith, vestigingsdirecteur bij Media Markt Tilburg.

Feestelijke opening met exclusieve actie

De opening van Ziggo bij Media Markt wordt gevierd met een exclusieve en scherpe openingsactie. Nieuwe klanten ontvangen een Media Markt cadeaukaart ter waarde van € 200 als zij tijdens de openingscampagne kiezen voor een Alles-in-1 Complete of Max pakket van Ziggo. In de winkel vertelt Ziggo de klanten graag meer over deze actie. In het weekend van 16 en 17 juli kunnen klanten op de foto en daarmee kans maken op een Ziggo Zapzac, de ultieme musthave om overal te kunnen genieten.

Reageer op dit bericht