Nieuws

nieuwe locatie
Let op! Dit artikel is al 498 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Netwerk van blinden en slechtzienden Tilburg verhuist naar een nieuwe locatie

De bezoekers van de wekelijkse ontmoetingsmiddag verhuizen naar een nieuwe plek. Het vertrouwde Rode Kruis-gebouw aan de Besterdring, waar mensen met een visuele beperking elkaar al dertig jaar op de woensdagmiddag kunnen ontmoeten, voldoet niet meer aan de eisen en staat op de lijst om gesloopt te worden. De nieuwe locatie bevindt zich aan de Hoefstraat in Tilburg.

Nieuwe locatie: de Baselaer

In goede samenspraak met de vrijwilligers en bezoekers is de coördinator vanuit ContourdeTwern, Jannie Haverkamp, de afgelopen maanden op zoek gegaan naar een nieuwe geschikte locatie. Die is gevonden! Vanaf woensdag 7 november 2018 kunnen de lotgenoten terecht in wijkcentrum de Baselaer aan de Hoefstraat 175 te Tilburg.

Een weloverwogen keuze

Jannie: “Het zal in het begin best wennen zijn. Niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor de vrijwilligers. We hebben de nieuwe ruimte echter zorgvuldig gekozen en daarbij onder meer gelet op toegankelijkheid, bereikbaarheid, akoestiek en licht. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn collega’s van de Baselaer deze mensen gastvrij zullen ontvangen.” Op 24 oktober wordt het 30-jarig bestaan nog in eigen kring gevierd in het Rode Kruis-gebouw. Een week later verhuizen de vrijwilligers alle spullen naar de Baselaer.

Kom langs

Vanaf woensdag 7 november is iedereen met een visuele beperking die behoefte heeft aan contact, een praatje of een spelletje welkom in wijkcentrum de Baselaer (Hoefstraat 175). De inloop is tussen 14.00 en 16.00 uur. De vrijwillige gastvrouwen en -heren ontvangen u graag. Entree is gratis, een kopje koffie/thee kost € 0,70.

Reageer op dit bericht