Nieuws

de vrienden van tilburg
Let op! Dit artikel is al 358 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe horecazaak in centrum: De Vrienden van Tilburg opent volgende maand

Goed nieuws: in september opent De Vrienden van Tilburg aan de Tilburgse Heuvelring. Dit betekent automatisch dat Epic niet terugkeert in haar pand. Immers: De Vrienden van Tilburg trekt in de voormalige Epic (en ver daarvoor The Talk Of The Town). 

De zaak opent op 6 en 7 september met een grand opening. Daarna kun je er iedere vrijdag en zaterdag terecht. Goed om te weten: op vrijdag hanteren ze een deurbeleid dat je vanaf 25 jaar welkom bent, op zaterdag is dat 18 jaar. Op de vrijdagen zet De Vrienden van Tilburg in op wisselend live entertainment dat wordt verzorgd door De Dames Draaien Door. Op zaterdag kun je genieten van de lekkerste hitjes die feestconcept Karakter verzorgt.

Grand opening

De grand opening staat zogezegd in het weekend van 6 september op het programma en ziet er als volgt uit:

  • Vrijdag 6 september vanaf 20:00 uur (25+)
  • Zaterdag 7 september vanaf 23:00 uur (18+)

De toegang is helemaal gratis.

Borrels & afhuren

Of je nu een borrel voor 10 of 700 man organiseert: het is mogelijk. Er zijn namelijk verschillende zalen aanwezig en het is ook mogelijk om hier één geheel van te maken. Zo is De Vrienden van Tilburg een ideale locatie om af te huren voor verjaardagen, met je vereniging of als je een bedrijfsfeestje organiseert. De mogelijkheden vind je op de website.

Reageer op dit bericht