Nieuws

Tilt Festival
Let op! Dit artikel is al 524 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Line-up Tilt Festival: Herman Brusselmans, Menno Wigman en meer

Tilt Festival heeft nieuwe namen aangekondigd voor de festivalzaterdag: onder andere Herman Brusselmans, Menno Wigman, #DE16VAN, Martin Beversluis en Zwart Licht. Het meerdaagse literatuurfestival,van 29 maart tot en met 1 april 2017 in de Tilburgse Willem II Straat, brengt taal tot leven met spannende cross-overs op het gebied van literatuur, theater, beeld en muziek.

Programma

Herman Brusselmans Revue
Hij is een van de meest controversiële schrijvers van Vlaanderen. Herman Brusselmans trekt een breed publiek, schrijft zich suf en is een performer die houdt van niet-alledaagse dingen.

Menno Wigman
Menno debuteerde als dichter op zijn achttiende. Hij schreef bundels, gaf een literair eenmanstijdschrift uit, drumde in een punkband en grossierde in bizarre pseudoniemen. Inmiddels is hij van de gevestigde orde: Jan Campertprijs, talloze publicaties, volop vertaald, Stadsdichter van Amsterdam. Nu komt hij naar Tilt voor een voordacht en interview.

#DE16VAN
Op Tilt is het eerste live-event van de online serie #DE16VAN te zien; een concept van rapper Akwasi op het YouTube kanaal van zijn eigen label ‘Neerlands Dope’. #DE16VAN is een wekelijkse serie waar muzikanten, mensen vanuit het theater en creatievelingen 16 zinnen voor de mic spitten, zeggen of zingen.

Eerder werd al bekend dat writer in residence Yves Petry, Astrid Roemer, De Optimist, Talent
op Tilt en Dimitri Verhulst ook deel uitmaken van het festivalprogramma. Voor het volledige programma neem dan eens een kijkje op de website van het Tilt Festival.

Voorproefje

De fotografen van Tilburg.com waren vorig jaar aanwezig op dit grote literaire festival. Bekijk hier onder vast wat foto’s voor een kleine impressie.

Reageer op dit bericht