Nieuws

nieuwe zara
Let op! Dit artikel is al 418 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe ZARA in de Heuvelstraat geopend

De nieuwe winkel van ZARA in de Heuvelstraat is na lange werkzaamheden geopend. De deuren opende donderdagochtend om 10:00 uur. 

Al dagen wordt er door personeel met gevulde kledingrekken van de ZARA aan het Pieter Vreedeplein naar de nieuwe vestiging gewandeld. Inmiddels worden de kledingrekken op de begane grond gevuld en de siergordijnen op de eerste verdieping opgehangen.

De nieuwe winkel is niet alleen groter, de winkel heeft ook een make-over gekregen net als ZARA winkels in de rest van het land. ZARA Tilburg is als één van de laatste ZARA’s in Nederland compleet vernieuwd en bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond vind je dameskleding, op de eerste verdieping dames- en kinderkleding en de mannen kunnen terecht op de tweede verdieping.

Geen ZARA Home

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is er geen ‘Home-gedeelte’ in de winkel in de Heuvelstraat. Dit bevestigde het winkelpersoneel van de winkel. Volgens hen opent ZARA Home enkel losse winkels en trekken ze nooit bij bestaande ZARA-concepten in.

Opening ZARA Heuvelstraat

De winkel in de Heuvelstraat opent op donderdag 6 april om 10:00 uur haar deuren. De winkel op het Pieter Vreedeplein is vanaf woensdag 5 april gesloten.

 

Reageer op dit bericht