Nieuws

xu noodle bar
Let op! Dit artikel is al 880 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Noodle soup, bowls & streetfood: Xu Noodle Bar opent in Tilburgse binnenstad

Het duurt nog eventjes maar vanaf midden/eind augustus heeft de Tilburgse binnenstad er een noodlebar bij. Na Eindhoven wordt Tilburg de tweede stad waar Xu Noodle Bar een vestiging opent.

De nieuwe noodlebar opent in het voormalige pand van Adecco aan de Heuvelring. Het pand stond al lange tijd leeg en heeft nu een nieuwe invulling. Er moet de komende tijd flink verbouwd worden om het kantoorpand te transformeren tot schitterende horecazaak.

Van noodle soup tot street food

Bij Xu Noodle Bar kun je straks genieten van al het lekkers dat de Aziatische keuken te bieden heeft. Van verschillende noodlesoepen (zowel met vlees, vis als vegetarisch) tot rijstmaaltijden en van dumplings tot wontonsoep. De gerechten worden allemaal gemaakt van verse ingrediënten. Van de bouillon tot de noodles: het is allemaal vers gemaakt en volgens familierecept.

De zaak heeft straks 80 tot 100 zitplaatsen en voor een volledige maaltijd inclusief drankje ben je zo’n €12,- kwijt. De zaak wordt beduidend groter dan de vestiging in Eindhoven, dat plaats biedt aan zo’n dertig personen. Daarom wordt de menukaart in Tilburg ook uitgebreid met verschillende soorten streetfood.

Nog een verschil met de vestiging in Eindhoven: in Tilburg heeft Xu Noodle Bar een vergunning om alcohol te schenken. En dus kun je straks bij je maaltijd genieten van een lekker biertje, wijntje of frisse cocktail.

In de stemming komen? Check hieronder een video van de vestiging in Eindhoven. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg Xu Noodle Bar op Instagram.

Reageer op dit bericht