Op zoek naar het echte imago van Gimbrère

Doe mee met het imago onderzoek van Gimbrère en maak kans op één van de twee waardebonnen ter waarde van 50 euro.

Zoals je misschien wel weet is Gimbrère onlangs verhuisd en gaan ‘samenwonen’. En in het bijzonder is Gimbrère de afgelopen jaren drastisch veranderd. Een verschuiving van bedrijfsvoering, een nieuwe generatie in het familiebedrijf en een verjongingsslag om een jongere klant aan te trekken. Om te peilen hoe de gemiddelde Tilburger over Gimbrère denkt is een onderzoek naar het imago gestart bij de potentiele klanten.

Onderzoek naar imago

Gimbrère Mode Tilburg onderzoekt dus haar imago onder haar potentiële klanten. Een onderzoek in opdracht van Gimbrère, uitgevoerd door Tilburg University. Hiervoor zijn ze op zoek naar mensen die bekend zijn met Gimbrere als winkel maar geen klant zijn. Oftewel, je weet om welke winkel het gaat, maar typeert jezelf niet als klant en hebt geen aankopen in het verleden gedaan.

Dit hoeft niet te betekenen dat je nog nooit bij Gimbrere bent geweest. De bijbehorende  vragenlijst neemt ongeveer vijf minuten van je tijd in beslag. De stellingen meten jouw mening over de winkel, je kunt wellicht niet iedere vraag even goed invullen maar besef dat we om je perceptie of mening vragen.

Dus ben je geen klant maar wel bekend met Gimbrère? Dan willen we je vriendelijke vragen om de vragenlijst in te vullen via deze link. Doe je mee met het onderzoek, doe dan mee aan de prijsvraag en maak je kans op een cadeaubon ter waarde van €50.