Nieuws

pieter vreedeplein
Let op! Dit artikel is al 1085 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Pieter Vreedeplein krijgt nieuw gezicht: zes nieuwe zaken openen komende maanden

Momenteel wordt er heel hard gewerkt om van het centrum van Tilburg de binnenstad van de toekomst te maken. Met name het Pieter Vreedeplein krijgt een flinke impuls. De komende maanden openen zes zaken de deuren en dat is volgens Wereldhave pas het begin. 

Foto: Corné Hannink

Tumble ‘N Dry vrijdag open

De eerste nieuwkomer aan het Pieter Vreedeplein opent nog deze week haar deuren. Op vrijdag 18 augustus vervangt Tumble ‘N Dry na een flinke verbouwing het uit Tilburg vertrokken Saint Tropez. Het Nederlandse merk verkoopt hippe en modieuze kleding voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

Roy Donders naar de binnenstad

Berschka is inmiddels vertrokken uit de Pieter Vreedestraat en heeft een nieuwe vestiging in de Heuvelstraat geopend. In het oude pand van de Berschka is Roy Donders inmiddels hard aan het werk om een nieuwe winkel te openen. De winkel, die uiteraard Rojami’s gaat heten, moet de Pieter Vreedestraat levendig houden. De opening is gepland op donderdag 31 augustus.

Club FIX programmeert grote namen

Onder het Pieter Vreedeplein, naast Jack’s Casino, heeft Club FIX het stokje overgenomen van het vertrokken Club Eye. De nieuwe club is ambitieus en wil uitgaanspubliek uit de randstad naar Tilburg halen door grote namen te programmeren. Dat lukt ze in hun openingsmaand in ieder geval heel erg goed. De opening is in het weekend van 1 september.

Hudson’s Bay viert openingsfeest

Het Brabants Dagblad weet te melden dat Hudson’s Bay vermoedelijk vanaf 21 september gaat warmdraaien. De komst van de Canadese gigant wordt volgens de krant op zaterdag 30 september gevierd tussen 20:00 – 22:00 uur. Hudson’s Bay heeft dit overigens zelf nooit bevestigd. Mocht Brabants Dagblad gelijk hebben, dan hebben de bouwvakkers het de komende weken nog druk. Zeker in het gebouw wordt nog heel hard gewerkt om het pand op te leveren.

Costes vermoedelijk in oktober open

De ZARA is alweer een tijdje open in het oude MEXX-pand aan de Heuvelstraat. In het winkelpand waar de ZARA voorheen was gevestigd, opent Costes medio oktober haar deuren. Het lifestylemerk is momenteel flink aan het verbouwen in het pand tussen The Sting en de nieuwe Tumble ‘N Dry.

Komst Decathlon eind dit jaar gepland

Veel Tilburgers riepen al jaren om een Decathlon in de stad en eind dit jaar is het dan eindelijk zover. De Franse sportketen betrekt het pand boven de Kruidvat en La Place op het Pieter Vreedeplein. De winkel wordt in totaal zo’n 2.900 m2 groot.

Sissy-Boy verhuist

Weliswaar geen nieuwkomer op het plein, maar wel noemenswaardig: Sissy-Boy opent waarschijnlijk in september naast de nieuwe Tumble ‘N Dry. Onder het motto Life Designed with Sissy-Boy, inspireert het merk haar klanten op het gebied van fashion, food, design en lifestyle. Sissy-Boy verkoopt, naast een uitgebreide collectie van het eigen Sissy-Boy label, een zorgvuldig geselecteerde merkenmix die steeds aansluit bij de nieuwste trends.

 

Reageer op dit bericht