Nieuws

6ix9ine
Let op! Dit artikel is al 345 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Rapper 6ix9ine: niet op WOO HAH!, wel in september bij 013 Poppodium

Hij moest in juli WOO HAH! afzeggen vanwege een aantal rechtszaken in de Verenigde Staten, maar rapper 6ix9ine komt in september exclusief naar 013 Poppodium. De letterlijk kleurrijke rapper heeft honderden miljoenen plays en streams op YouTube, Spotify en Soundcloud en is daarmee zonder twijfel één van de allergrootste hiphopsterren van dit moment.

Op zaterdag 15 september komt de rapper uit New York voor een relatief last-minute show naar 013. Voorverkoop start op 8 augustus en tickets kosten €35,40 inclusief servicekosten.

6ix9ine

6ix9ine, ook wel bekend als Tekashi 69 of simpelweg Tekashi, is één van de zogeheten ‘Soundcloud rappers’. Jonge gasten die schijnbaar uit het niets een gigantische fanbase opbouwen via Soundcloud met extreem agressieve raps en harde trapbeats. Stijlgenoten als Lil Pump en Ski Mask The Slump God zijn daarmee al tot headliners op WOO HAH! uitgegroeid en 6ix9ine doet daar niets voor onder qua populariteit. En niet alleen zijn muziek is kleurrijk. De als Daniel Hernandez geboren New Yorker heeft zijn haren in alle kleuren van de regenboog geverfd en zit van zijn tenen tot in zijn gezicht onder de tatoeages.

Door de rechtszaken kon hij niet optreden bij WOO HAH! Love him or hate him: Tekashi 69 is wereldwijd nog steeds mateloos populair en één van de allergrootste hiphopsterren van dit moment. Op zaterdag 15 september, dat is dus al relatief snel, komt de Amerikaan na zijn WOO HAH!-afzegging alsnog naar Tilburg. Nu met een exclusieve Nederlandse show in 013. Support is er van Jiri11 (Anbu).

Algemene info

  • Datum: 15 september
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Zaal open: 19:00 uur
  • Tickets: vanaf €35,40
  • Tickets te koop op de website van 013 Poppodium

Reageer op dit bericht