Record opkomst bij BOB Kerstborrel bij Willem II in Tilburg

Regio Business verwacht op maandag 15 december a.s. meer dan 950 bezoekers op de BOB Kerstborrel in de Businesslounge van het stadion van Willem II in Tilburg. De samenwerkende organisaties hebben de intentie om deze BOB Kerstborrel bij Willem II te maken tot een jaarlijks terugkerend business-event voor ondernemers in uit Brabant.

Vanaf 15.00 uur stroomt de Businesslounge van het stadion vol met ondernemers en business professionals uit de regio die allereerst een BOB Masterclass bij zullen wonen van Jos Burgers, auteur van diverse managementboeken, bekend spreker en fanatiek supporter van Willem II. Hij zal ingaan op de kracht van het geven en hoe dit bijdraagt aan zakelijk succes. Vervolgens start om 17.00 uur de borrel waar bezoekers op een laagdrempelige manier contact kunnen leggen met elkaar en kennis kunnen uitwisselen. Ook de directie, spelers en trainer van Willem II, Jurgen Streppel, zullen de borrel bijwonen.

BOB
Business Ontmoet Business. Regio Business, uitgever van zakenmagazines onder dezelfde noemer, organiseert deze zakelijke evenementen speciaal om ondernemers in contact te brengen met collega-ondernemers. De afgelopen achttien jaar is de BOB Borrel uitgegroeid tot een begrip in de regio en een ontmoetingsplaats waar kennis, kaartjes en opdrachten volop worden uitgewisseld. Daarnaast biedt Regio Business een online platform via www.regio-business.nl waar leden en andere geïnteresseerden met elkaar in contact kunnen komen.

Bekijk hier de foto’s van de BOB-Kerstborrel bij Willem II.