Nieuws

skihut tilburg
Let op! Dit artikel is al 563 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Skihut Tilburg geeft nog één maand ‘vol gas’

Na jarenlang een vast onderdeel te zijn geweest van het horeca aanbod in de Tilburgse binnenstad, besluit Skihut Tilburg de deuren te gaan sluiten. Zoals je van Skihut gewend bent, sluiten ze af met een knaller van een laatste maand. Ze roepen al het uitgaanspubliek dan ook op om nog één maand ‘vol gas’ te geven in de zaak aan de Paleisring.

Eerder vertelde eigenaar Gert-Jan van Nieuwenhuijzen tegen het Brabants Dagblad te stoppen omdat de stapcultuur is veranderd. Ook gaf hij aan bezig te zijn met een nieuw horecaconcept.

Programma laatste maand Skihut

Enfin: een schitterende uitgaansperiode moet natuurlijk op een feestelijke manier worden afgesloten. Het programma dat Skihut Tilburg heeft samengesteld is dan ook niet misselijk. Met veel dj’s en drankacties sluit Skihut een tijdperk af.

Zo organiseren ze op zaterdag 5 november een Poolse avond, staat het weekend van 11 november in het teken van de Elfde van de Elfde met te gekke drankacties en pakken ze op 26 november groots uit tijdens de laatste avond van de Skihut.

Maar dat is nog langs niet alles. Het volledige programma van de Skihut hebben we in onze uit-agenda gezet.

Meer informatie

Skihut Tilburg is tot en met zaterdag 26 november geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De toegang tot de vele feestjes die Skihut deze maand organiseert, is gratis.

Reageer op dit bericht