Nieuws

Leukste vacatures in Tilburg
Let op! Dit artikel is al 178 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Taproom manager, marketeer of banketbakker: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg

Wil jij het liefst een nieuwe baan vinden hier in Tilburg? Dat snappen wij natuurlijk helemaal! En je hebt geluk: veel bedrijven in onze stad zijn op zoek naar versterking. Sterker nog, in onze vacaturebank staan meer dan 150 toffe vacatures uit de regio. 

Om je zoektocht iets makkelijker te maken, hebben we een aantal van de leukste vacatures in Tilburg voor je op een rij gezet. Vacatures in verschillende branches die zéker een blik waard zijn!

Werken bij van Iersel

Het nieuws kan je bijna niet ontgaan zijn: Meesterbakker van Iersel opent dit najaar haar vijftiende locatie in het complex van Albert Heijn XL. Je kunt er straks terecht voor een bakkerij met Tostifabriek. En hoe leuk is het om deze locatie van begin af aan mee te runnen en ondersteunen? Dat kan! Bekijk hieronder een aantal van de vacatures:

Werken bij Coolblue

Een andere hele leuke werkgever is Coolblue. Ze bieden zowel fulltime functies aan als functies die perfect zijn als studenten- of bijbaan. Bijvoorbeeld in het magazijn, op de afdeling retouren of als chauffeur. Een aantal voordelen zijn de gezellige sfeer, doorgroeimogelijkheden en het fijne salaris. Check hier een aantal vacatures:

Andere vacatures

Naast werken bij Van Iersel of Coolblue, zijn er natuurlijk nog veel meer toffe bedrijven in Tilburg. En dit zijn een aantal van de leukste vacatures:

Vacaturenieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: