Nieuws

joris voorn
Let op! Dit artikel is al 333 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Techno-held Joris Voorn komt thuis in 013

Na Amsterdam, Manchester, Londen en Parijs, is Tilburg aankomende zaterdag de vijfde stad waar Joris Voorn zijn eigen concept ‘Spectrum’ lanceert. Met Spectrum laat Joris Voorn zijn muzikale veelzijdigheid verder naar voren komen en ligt er extra aandacht op het visuele aspect. Deze zaterdag is de Main van 013 voor het eerst het toneel en maken techno- en houseliefhebbers uit heel het land zich op voor een bijzondere avond. 

Joris Voorn & Tilburg

Tilburg lijkt, tussen steden als Parijs en Londen, misschien niet de meest voor de hand liggende locatie voor een Spectrum-avond, maar wie Joris Voorn al langer volgt, weet wel beter. De inmiddels 40-jarige DJ/Producer werd namelijk geboren in Moergestel en was jarenlang op een skateboard te vinden in de Tilburgse binnenstad. Toch is het al weer een tijd terug dat Voorn zijn jeugdliefde trakteerde op zijn muziek: de laatste keer dat Joris Voorn in 013 stond was in 2006. Komende zaterdag is Joris na elf jaar en talloze buitenlandse shows eindelijk weer ‘thuis’.

Spectrum

Met Spectrum brengt Joris Voorn zijn muzikaliteit verder naar voren. Hier en daar worden er dus interessante uitstapjes gemaakt naar andere (sub)genres. Dit alles viel al wekelijks te horen op zijn wereldwijde radioprogramma ‘Spectrum Radio’. Voor de Tilburgse editie heeft Joris het Duiste duo andhim en het Amsterdamse Park&Sons uitgenodigd om het spectrum compleet te maken.

Tickets & Info

Speciaal voor Spectrum gaat men aankomende zaterdag tot 06:00 uur door. Zo kunnen de echte liefhebbers nog langer genieten en kunnen de bezoekers van verderaf direct door naar het station voor de eerste trein. Inmiddels is ruim 75% van de kaarten verkocht. Wil je hier nog bijzijn, dan is het raadzaam snel je tickets te halen. Deze zijn verkrijgbaar via de website van 013 en kosten slechts €20,10.

In het kort

  • Datum: zaterdag 25 november 2017
  • Tijd: 23:30 – 06:00 uur
  • Locatie: 013 Poppodium (Main)
  • Entree: €20,10
  • Tickets: zie website

Reageer op dit bericht