Nieuws

bol.com
Let op! Dit artikel is al 296 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Teleperformance Tilburg nieuwe locatie customer service bol.com

Leuk nieuws voor Teleperformance Tilburg: binnenkort mogen zij een deel van de customer service van webwinkel-gigant bol.com verzorgen. Het bedrijf aan de Spoorlaan, dat complete dienstverlening aanbiedt op het gebied van CRM en contactcenter services, is erg trots op deze nieuwe ontwikkeling.  Ook slaan ze hiermee een nieuwe weg in:  “het is voor het eerst dat Teleperformance Tilburg de customer service van een grote webwinkel gaat verzorgen,” aldus client director bol.com Loek de Wijze.

Wij groeien met bol.com mee

De customer service van bol.com wordt momenteel verzorgd door Teleperformance Zoetermeer, Utrecht, Maastricht en Lissabon. “Bol.com groeit en wij groeien met bol.com mee,” vertelt Loek. Daarom hebben wij besloten om Tilburg als locatie toe te voegen.” Het is de bedoeling om te starten met een test van 40 werkplekken. Begin 2019 wordt besloten of en hoe verder te gaan met de nieuwe bol.com locatie.

Een nieuwe weg

Het is voor het eerst dat Teleperformance Tilburg de customer service van een webwinkel gaat verzorgen. “Tot nu toe heeft deze locatie zich voornamelijk gespecialiseerd in technische support, IT, online marketing advies en sales, met deze ontwikkeling slaat de locatie in Tilburg daarom een nieuwe weg in.” De medewerkers op de klantenservice worden vanaf de eerste dag van de training zoveel mogelijk in staat gesteld om de klant ook echt goed en plezierig te kunnen helpen. Bol.com is een bedrijf dat heel veel energie steekt in het goed helpen van de klanten: proberen de klant zo’n goede ervaring mee te geven dat ze graag terugkomen en ‘promotor’ worden.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure is inmiddels van start gegaan. “Elke twee/drie weken start er een klas met ongeveer 12 nieuwe medewerkers. Zo hopen we in eerste instantie snel de 40 medewerkers te bereiken.”

Ben je geïnteresseerd in een baan op de customer service van Bol.com? Bekijk dan hier en hier de vacatures.

Reageer op dit bericht