Nieuws

thrill grill heropent
Let op! Dit artikel is al 1491 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Thrill Grill heropent na brand: eerste 500 burgers gratis

Thrill Grill, hét hamburgerrestaurant van het Piusplein, moest vanwege de brand helaas eventjes de deuren sluiten. Deze week heropent de burgertent gelukkig weer haar deuren. En wel met een heerlijke actie: ze geven namelijk 500 hamburgers weg!

Op 10 oktober ontstond er op het begin van de avond een brand in de afzuiginstallatie van het restaurant. De brandweer kreeg de brand gelukkig snel onder controle en wist verdere schade te voorkomen. Toch moest de zaak even sluiten voor herstelwerkzaamheden, in totaal is Thrill Grill zo’n drie weken dicht geweest. Deze week heropenen ze met een spectaculaire actie.

Gratis hamburgers

Woensdag 1 november gaat Thrill Grill opnieuw open. Donderdag 2 november gooien ze hier een feestelijk sausje overheen. Vanaf 12:00 uur serveren ze 500 gratis beef classic burgers, totdat ze op zijn. Daarna kun je natuurlijk nog steeds een burger komen happen, maar reken je die gewoon af. Ook voor de kids is er donderdag vanaf 12:00 uur een leuke actie. Brandweerman Sam is aanwezig voor een meet & greet en kinderen krijgen een gratis mini-burger met friet. Ook Robert Kranenborg is van de partij.

Reageer op dit bericht