Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 367 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: biergarten, winterbeleving, kerstmarkten en meer

De feestdagen komen dichterbij, de kerstvakantie start volgende week en er is ook dit weekend weer veel te doen. Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben we ook deze week weer de leukste uittips in Tilburg dit weekend op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Foto: Jeroen Peerbolte

Hele weekend

Winter in Tilburg

De verschillende kermisattracties zijn ook dit weekend geopend en zorgen voor een heerlijk winters sfeertje in de binnenstad. Leuk om mee te pakken als je kerstcadeaus gaat scoren!

Biergarten bij RAW

Vrijdag en zaterdag kun je bij RAW genieten van een winters sfeertje tijdens de eerste editie van Biergarten in Tilburg. De biergarten heeft een binnen- en buitengedeelte met een wintertuin, vuurkorven, speciaalbierbarren, foodtrucks, een dansvloer en veel meer.

Winterdroom bij Beekse Bergen

Vanaf vrijdag kun je elke dag op nachtsafari in de het Safaripark! Het park is open tot 20.00 uur en de winterpleinen en duizenden lichtjes zorgen voor de ultieme Winterdroom tussen de dieren.

Vrijdag 15 december 2017

Kerstmarkt van Amarant op het Daniël de Brouwerpark

Twinkelende lichtjes, sfeervolle muziek en lekkere hapjes en drankjes: dat kun je vrijdagavond tussen 18:00 – 21:00 uur bij Amarant verwachten. De markt is gratis te bezoeken.

ChickZ X-mas edition bij De Lollipop

Een womanminded evenement waar boys ook zijn toegestaan: dat is ChickZ. Wat je kunt verwachten? Moombathon, reggaeton, latin en nog veel meer.

Radbraken bij Café Brandpunt

Radbraken staat gepland bij Café Brandpunt. Voor €1 mag jij een slinger aan het grote geluksrad geven. Als je werkelijk de gelukkige bent, krijg jij drank van het huis!

Zaterdag 16 december 2017

Wintertuin bij Villa Pastorie

Kerstkraampjes, een tuin met heerlijke hapjes en drankjes en één en al gezelligheid kun je van 12:00 – 18:00 uur bij Villa de Pastorie verwachten.

Willem II – PEC Zwolle in het Koning Willem II Stadion

De tweede wedstrijd in een serie van drie wedstrijden binnen zes dagen. Zaterdag komt PEC Zwolle op bezoek! De wedstrijd begint om 18:30 uur. Dinsdag komen de buren uit Waalwijk op bezoek. Voor beide wedstrijden zijn nog kaarten.

Vurleuteren in Café Boulevard

De officiële voorronde van het Leuterconcours vindt komende zaterdag plaats bij Café Boulevard. Verschillende tonpraoters komen in actie en de toegang is gratis.

Zondag 17 december 2017

Kersteditie van de Dwalerij in het Dwaalgebied

De Dwalerij, dé zondagsmarkt van Tilburg, staat aanstaande zondag volledig in het teken van de feestdagen. De markt is tussen 12:00 – 17:00 uur gratis te bezoeken!

Tilburg Trappers – Rostock Piranhas

De Trappers spelen in de strijd om de koppositie in de Oberliga een belangrijke wedstrijd tegen de Rostock Piranhas aanstaande zondag. De puck valt om 15:00 uur in het IJssportcentrum op Stappegoor.

Sunday live Bij Vermeer

Tussen 15.00 uur en 17.00 uur kun je genieten van de leukste optredens. Het evenement is helemaal gratis te bezoeken en het personeel zorgt voor heerlijke hapjes en drankjes!

Meer weekend uittips

Dat waren natuurlijk niet alle evenementen die dit weekend in Tilburg plaats vinden. Wil je meer zien? Check dan ook eens de agenda. Heb je zelf nog een goede aanvulling? Laat het dan even achter in de reacties.

Reageer op dit bericht