Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 1137 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: uurtje langer stappen, Halloween, Woonsalon en meer

De wintertijd gaat dit weekend in! En dat is goed nieuws: je weekend duurt namelijk een uurtje langer. Vergeet dus in de nacht van zaterdag op zondag niet je klok een uurtje terug te zetten. Enfin, door naar komend weekend. Wil je niks missen in Tilburg dit weekend? Lees dan snel verder voor de leukste uittips op 26, 27 en 28 oktober. 

Foto: Corné Hannink (het Wandelbos en de Oude Warande liggen er prachtig bij. Vergeet geen wandeling te maken).

Voordat we de leukste uittips voor je op een rijtje zetten nog een horecafeitje: doordat de wintertijd ingaat, mag de horeca een uurtje langer openblijven. Dat betekent dat de horeca van zaterdag op zondag om 05:00 uur oude tijd de deuren sluit.

Uitgelichte uittips

Woonsalon Tilburg bij EVE

Dé woonbeurs van de regio Tilburg staat aanstaande zaterdag op het programma. Laat je inspireren en vrijblijvend adviseren. Maak kennis met nieuwbouwprojecten, financiële adviseurs en vele andere specialisten op het gebied van bouwen en wonen in de regio Tilburg. De locatie is EVE en de entree is gratis!

Vrijdag 26 oktober 2018

Zaterdag 27 oktober 2018

Zondag 28 oktober 2018

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittip van het weekend vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht