Tilburgse horeca zoekt versterking: de leukste vacatures

Tilburgse Horeca

De Tilburgse horeca staat volop in de bloei! Niet zo gek dus dat er veel café’s, restaurants en lunchrooms op zoek zijn naar versterking. Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan in de horeca, bekijk dan zeker even dit artikel. We zetten namelijk de leukste vacatures voor je op een rij!

#1 PKHS zoekt barpersoneel

Ben jij vrolijk, stressbestendig en vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? Dan kan PKHS zomaar eens een bedrijf voor jou zijn. Ze zijn op zoek naar een parttime bartender om hun gezellige team te komen versterken! Bekijk hier de vacature en solliciteer direct.

#2 Beekse Bergen zoekt horecamedewerker voor het Event Center

Ben jij een echte gastheer of gastvrouw? En lijkt het je leuk om voor het Event Center van Beekse Bergen te werken? Dan hebben ze een leuke baan voor jou. Het Event Center kan tot maximaal 1000 gasten huisvesten en outdoor is er plaats voor wel 30.000 bezoekers. Een zeer gewilde locatie voor festivals dus! Bekijk hier de complete vacature als horecamedewerker.

#3 De Eetkamer zoekt afwasser

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? En zou jij jezelf omschrijven als enthousiast én hard werkend? Bij De Eetkamer in Goirle zijn ze op zoek naar een nieuwe (gezellige) afwasser. De baan is voor ongeveer twee tot drie diensten per week. Kijk hier voor meer informatie!

#4 Grand Café Puur zoekt medewerker bediening

Heb jij een passie voor eten en drinken? En wil je graag midden in de Tilburgse binnenstad aan het werk? Grand Café Puur zoekt nu een parttime medewerker bediening voor het ontbijt, lunch en diner. Je schenkt op tijd de glazen bij, helpt gasten bij het samenstellen van hun high tea of laat ze proeven van pure ingrediënten op de borrelplank. Kortom, jij zorgt ervoor dat de gasten niets te kort komen. Lees hier meer over de baan.

#5 Kras2 zoekt een medewerker voor de zaterdag

Kras2 is op zoek naar een medewerker voor op zaterdag voor 7 à 8 uur. Lijkt jou het leuk om te werken in een broodjeszaak in de binnenstad van Tilburg? Lees dan snel verder!

#6 De Efteling zoekt een keukenmedewerker

Werken bij de Efteling betekent werken in een bijzondere en inspirerende omgeving. Je bent gastgericht, ondernemend, flexibel en gaat graag uitdagingen aan. Zo ook als keukenmedewerker! Heb jij al enige ervaring in de keuken en vind je het niet erg om op wisselende tijden te werken? Bekijk dan hier de complete vacature.

#7 Villa Pastorie zoekt sous chef

Op zoek naar een fulltime baan in de keuken? Het altijd gezellige Villa Pastorie uit de Piushaven is op zoek naar een sous chef. Ben jij creatief, vind je het leuk om mee te denken en vind je hard werken op drukke dagen geen probleem? Lees dan hier de volledige vacature en solliciteer direct!

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: