Tilburgse kermis 2018: 200 attracties, slaapbubble, opblaaskerk, openluchtcircus en meer

Over ongeveer zes weken barst hij los, de Tilburgse Kermis 2018. Nieuw zijn onder meer de slaapbubble om een nachtje op de kermis te blijven slapen en de opblaaskerk waar je kunt trouwen (voor de nep).

De kermis is van 20 t/m 29 juli. De kick-off was op 7 juni. Er staan meer dan 200 attracties die samen een lint van 3 kilometer vormen. Bezoekers kunnen onder meer deelnemen aan de Kermisrun, er is een parade van reuzen over het kermisterrein en er rijdt een treintje over de kermis voor het vervoer van de bezoekers.

Tirolerdorp

Het Tirolerdorp is terug van weggeweest, dit dorp met attracties en huisjes in Tirolerstijl was vorig jaar een succes. Op het Spoorplein komt een grote wildwaterbaan te staan. De Starflyer, een enorme zweefmolen van meer dan 100 meter hoog, is ook van de partij op de kermis. Net als attracties als de Free fall en de Rutsch.

Openluchtcircus

Er komt een junior kermiswethouder, een kermiswethoudertje dus, die 1 dag de scepter zwaait op de kermis. Er is straattheater, een openluchtcircus en bezoekers kunnen kermis-merchandise kopen via de kermissite. Uiteraard staan vaste onderdelen als de Roze Maandag en de Blauwe Zondag ook op het programma.