Nieuws

hollandse toppers 2020
Let op! Dit artikel is al 30 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tino Martin, John West & Django Wagner treden eind deze maand op tijdens Hollandse Toppers 2020

Update: evenement is afgelast door de afgekondigde maatregelen omtrent Coronavirus. Blijf de kanalen van de organisatie in de gaten houden voor meer informatie. 

Liefhebbers van een leuk feestje opgelet! Een van de gezelligste muziekevenementen van het voorjaar komt op zaterdag 21 maart voor de vierde keer naar Tilburg: Hollandse Toppers 2020. Het evenement is ieder jaar stijf uitverkocht. 

Dit jaar zorgt de organisatie ervoor dat zowel het programma als de show nog spectaculairder is. De line-up is dan ook om van te smullen. Zo treden toppers als Tino Martin, John West en Django Wagner op. Maar ook artiesten zoals Samantha Heeswijk, Arjon Oostrom, Jeffrey Heesen, Raymon Hermans, Jordy van den Boer en Frank Smeekens zijn van de partij. Kortom: allemaal top artiesten op de bühne in de Koepelhal. Het belooft een gigantisch feest te worden.

Bestel snel je tickets

De kaartverkoop van Hollandse Toppers 2020 gaat heel erg hard. De organisatie raadt dan ook aan om tijdig je kaarten aan te schaffen. Inmiddels is ruim 85% van de kaarten verkocht. De laatste kaarten zijn voor €21,- te koop via de website.

Hollandse Toppers duurt van 18:00 – 00:00 uur en is toegankelijk vanaf 18 jaar. Meer informatie kun je op de website vinden.

Hoofdsponsor van het evenement is voor de vierde keer Edda Glas uit Tilburg. Hollandse Toppers wordt georganiseerd door Q2Events.

Reageer op dit bericht