Nieuws

estate_header
Let op! Dit artikel is al 340 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Transfer van het Willem II sponsorschap: Estate draagt stokje over

Ruim 18 jaar is het Tilburgse bureau Estate Internet de vaste sponsor geweest van online communicatiekanalen zoals de Willem II website en app. Estate draagt het stokje na dit seizoen over aan een nieuwe sponsor.

Alex Otten, directeur Estate, over deze keuze: “Het is een fantastische tijd geweest en dit partnerschap heeft ons beide veel gebracht. Estate is uitgegroeid tot een organisatie met internationale focus en dit biedt ruimte voor een nieuwe speler.” De langdurige samenwerking is meermaals bekroond met mooie prijzen. Zo hebben zij meerdere Sitecore Site of the year awards gewonnen en is de site door Voetbal International uitgeroepen tot ‘Best of the rest”.

Berry van Gool, algemeen directeur van Willem II: “In de tijd waarin het belang van een goede website en de opkomst van social media enorm is gegroeid, is de samenwerking met en het advies van Estate belangrijk geweest voor Willem II. Na vele jaren nemen we afscheid van elkaar en daarom willen wij Estate bedanken voor het prettige partnerschap en wensen wij Estate veel succes in de toekomst.”

Op zondag 14 mei is Estate met een groot deel van haar medewerkers bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen geweest, de topwedstrijd tegen Ajax. Hier hebben de medewerkers afscheid genomen als sponsor, maar zeker niet als fan.

Over Estate Internet

Estate Internet is al 21 jaar gevestigd in Tilburg en sinds april 2017 ook in Lissabon. Sinds mei 2017 maakt ook Bamboo Internet onderdeel uit van Estate. Bij Estate geloven ze in happiness. Positieve, gedreven collega’s zorgen voor tevreden klanten en andersom. Gelukkige mensen zijn creatiever, werken beter samen en halen mooiere resultaten. Een medewerker van Estate is nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en wil die succesvol toepassen. Medewerkers van Estate zijn de digitale katalysator voor bedrijven met wie zij samen doelen realiseren.

Met 21 jaar ervaring, sterke technische expertise en keuze voor betrouwbare C#.Net platformen bezorgen zij iedereen een “state of the art experience”. Als Certified Sitecore Implementation Partner en nummer 1 Europese implementatiepartner van het Sitefinity CMS hebben zij al vele succesvolle implementaties gerealiseerd.

Reageer op dit bericht