Nieuws

boulesbitesbar
Let op! Dit artikel is al 110 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vakantietip: BoulesBitesBar combineert potje jeu de boules met hapje eten, cocktails, borrelplanken en meer

Wil je een keer een gave twist geven aan je borrel- of cocktailavondje in de stad? Neem dan eens een kijkje bij de BoulesBitesBar. Bij de zaak kun je namelijk een middag of avond borrelen en jeu-de-boulen in één. De eeuwenoude sport is bij BoulesBitesBar in een nieuw jasje gestoken, met ruim 1.100 m² aan jeu de boules banen met een hele hippe uitstraling!

Tip: BoulesBitesBar Tilburg staat garant voor een middag/avond plezier en gezelligheid voor jong én oud. Ook leuk voor de hele familie dus! En ook in de huidige vakantieperiode is een potje jeu de boules aan te raden. Bij warm weer is het binnen goed vertoeven met de airco’s en bij slecht weer zit je uiteraard droog. De richtlijnen van het RIVM worden uiteraard nauwlettend opgevolgd.

Jeu de Boules spelen

jeu de boules

Maar hoe werkt het precies? Je huurt een jeu de boules baan voor maar €21,- per uur en BoulesBitesBar adviseert om met maximaal tien personen per baan te spelen. Je kunt een baan online reserveren per tijdvak van een uur (start altijd op het hele uur). Zorg dat je op tijd bent, zodat je nog even de spelregels van te voren door kunt nemen. Wil je overigens nu alvast wat meer over de spelregels weten? Lees deze dan hier.

Van borrelplanken tot diner

boules bites bar

Naast een potje jeu-de-boulen kun je, zoals de naam verraadt, ook een heerlijk hapje eten bij BoulesBitesBar. Denk hierbij aan luxe borrelplanken, hotdogs, hamburgers, pokébowls, desserts en nog veel meer. Je hoeft overigens geen baan te huren om een hapje te komen eten. Je kunt ook gewoon langskomen zonder te boulen. Wil je het menu van de bar vast bekijken? Check deze hier.

Biertjes, wijntjes, gin-tonics, cocktails en meer

Last but not least: je kunt bij BoulesBitesBar ook terecht voor een lekker drankje. Zo bieden ze vele speciaalbieren en buckets aan, maar ook cocktails, mocktails, gin & tonics en diverse wijnen. Bestel er een lekker borrelhapje bij en je avond is helemaal compleet!

Meer informatie

Wil je meer weten over de BoulesBitesBar middenin het centrum van Tilburg? Check dan de website. Hier vind je ook de openingstijden.