Van chef-kok tot bartender: 8x toffe horeca vacatures in Tilburg

horeca vacatures in Tilburg

Op zoek naar een baan in de horeca? Tilburg heeft genoeg toffe restaurants, bars en hotels waar ze de nodige versterking kunnen gebruiken! Vandaag zetten wij acht horeca vacatures in Tilburg voor je op een rijtje: van chef-kok tot bartender en van sous-chef tot afwasser. 

Foto: La Nouvelle Auberge

#1 Auberge du Bonheur zoekt sous-chef

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de keuken? Bij Auberge du Bonheur zijn ze op zoek naar een nieuwe sous-chef. Binnen deze functie ben je de rechterhand van de chef. Samen zorg je ervoor dat alles in de keuken van La Nouvelle Auberge op rolletjes loopt. Indien nodig pak je daarin de leidende rol. Benieuwd naar alle werkzaamheden? Check hier de vacature!

#2 PKHS zoekt barpersoneel

Ben jij niet vies om je handen uit de mouwen te steken, ben je vrolijk en stressbestendig? PKHS is op zoek naar horeca tijgers om het leukste barteam van Brabant te komen versterken. Vind jij het leuk om tijdens feestjes achter de bar te staan? Bekijk dan hier de vacature en solliciteer direct!

#3 Restaurant RAK zoekt fulltime medewerker bediening

Ben jij zéker geen muurbloempje en ga je graag het gesprek met de gasten aan? Ben je daarnaast ook nog eens gek op lekker eten en zou jij jezelf omschrijven als een echte Bourgondiër? Dan is RAK op zoek naar jou! Dit prachtige restaurant op het water is namelijk op zoek naar een fulltime medewerker bediening. Benieuwd naar de functie-eisen? Check hier de vacature.

#4 De Efteling Hotels & Resorts zoekt horecamedewerkers (bijbaan)

Ben jij de nieuwe hospitality held van de Efteling? Kom dan werken bij het verblijf van hun sprookjesachtige bedrijf! Of je nu een ontbijtdienst draait in het mooi ingerichte restaurant van het hotel, al fluitend en fietsend pizza bezorgt in Bosrijk of lekker drankjes uitloopt op het terras van het Loonsche Land, dankzij jou ontbreekt het onze gasten aan niets. Interesse in deze afwisselende bijbaan? Hier vind je de vacature.

#5 Herberg Sint Petrus zoekt zelfstandig werkend kok/sous-chef

Op steenworp afstand van Tilburg, aan het vrijthof van Hilvarenbeek, vind je Herberg Sint Petrus. Het gezellige team van dit restaurant is hard op zoek naar een zelfstandig werkend kok/sous-chef. Heb jij relevante werkervaring? Productkennis en oog voor detail? En kom je graag zelf met ideeën? Bekijk dan hier de vacature en solliciteer direct.

#6 EVE zoekt een afwasser

Een van de mooiste restaurants van Tilburg, EVE, is op zoek naar en afwasser om het keukenteam te versterken. Zit je op school of studeer je, ben je druk met je hobby’s en sport en ben je op zoek naar dát leuke bijbaantje wat je wél met al je drukke bezigheden kan combineren? Dan zit je bij EVE goed! Bekijk hier de vacature.

#7 Shoco zoekt een nieuw team

Over enige tijd opent het gloednieuwe restaurant Shoco aan de Korte Heuvel. Daarom zijn zij op zoek naar bedienings- en barmedewerkers om de zaak vanaf het begin mee te openen. Ervaring is een pré! Klik hier voor de vacature.

#8 Excellent AGF zoekt medewerker snijkeuken – groente & fruit

Excellent AGF is op zoek naar een medewerker snijkeuken. Binnen deze functie ben je actief in het machinaal snijden van groente en fruit. Ook hou je je bezig met het wassen, centrifugeren en het verpakken van de producten. Het werk is erg divers en afwisselend! Klinkt dit als dé baan voor jou? Bekijk dan hier meteen de vacature.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: