Verborgen parels: 5x hippe Tilburgse boetiekjes op een rij

Leukste boetiekjes

Natuurlijk houden we allemaal van de H&M en Zara, maar soms is het extra leuk om in een outfit rond te lopen die je nog nooit bij iemand hebt gezien. Kleding kopen bij kleine, leuke boetiekjes biedt de uitkomst. En gelukkig voor ons hebben wij een aantal hele toffe boetiekjes in Tilburg!

Foto: Rickie’s

We zijn inmiddels allemaal wel bekend met Fresh, TIEN, Mint&Pepr, STUEN en Re-issue in het centrum van Tilburg. Maar wist je dat er nog heel wat toffe verborgen parels in onze stad te vinden zijn? Wij zetten er een aantal op een rij.

Rickie’s

Leukste boetiekjes

Heb jij al wel eens van Rickie’s gehoord? Dit kleine boetiekje is gevestigd aan het Westerpark en biedt wekelijks nieuwe collecties voor jong en oud. De kleding is van goede kwaliteit, maar wel voor een betaalbare prijs. Houd je van casual, sportief of juist van echte eye catchers? Rickie’s heeft voor iedereen wel iets passends in huis. Ook leuk: er staat altijd een kopje koffie en iets lekkers voor je klaar. En in het weekend zelfs een heerlijk glaasje Prosecco.

Eigenaresse Merel vertelt: “Ik ben van de eerlijke verkoop en ik wil daarom ook dat de klant met een goed gevoel de winkel uitgaat. Ik hoop dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Gelukkig krijg ik regelmatig te horen dat dit ook het geval is!”

Bellamo

Bellamo, gelegen aan de Westermarkt, is een trendy boetiek met onder andere dames- en kinderkleding, schoenen, tassen en accessoires. Daarnaast bieden ze ook dameskleding in grote maten. Alle items zijn heel vriendelijk geprijsd, en mocht je liever niet de deur uit willen, dan kun je ook een groot deel van de collectie online bestellen.

The Knit Club

Misschien niet per se een verborgen parel qua locatie, maar The Knit Club is een van de nieuwste boetiekjes van de Tilburgse binnenstad. Je vindt het schattige zaakje van eigenaresse Maud helemaal aan het einde van de Heuvelstraat. Wat je van The Knit Club kunt verwachten? Mooie stoffen, fijne vesten, grappige jurken en leuke woonaccessoires. Daarnaast is Maud altijd in voor een goed gesprek! Benieuwd welke merken ze verkopen? Neem dan eens een kijkje op de website.

LeuQ

Leukste boetiekjes

Aan het Ketelhavenplein, vlakbij station Tilburg Reeshof, vind je LeuQ: een hippe fashionstore met leuke merken als Jacky Luxury, Delousion en Lofty Manner. Naast de winkel zelf, heeft LeuQ ook een (goed lopende) webshop. Zowel in de winkel als online kun je terecht voor kleding, schoenen en accessoires.

De zaak is ook erg actief op social media en laat maar al te graag de nieuwe collecties zien via hun kanalen zien. Op zowel Facebook als Instagram hebben ze meer dan 35.000 volgers, maar de enige fysieke winkel bevindt zich toch echt in de Reeshof!

Say Jess Fashionstore

In het midden van de bruisende Piushaven ligt Say Jess Fashionstore. Je kunt er terecht voor dames- en kinderkleding, sieraden, schoenen en andere accessoires. Say Jess, van de jonge onderneemster Jeske, is pas verbouwd en zowel de winkel als het concept zijn hierbij aangepast. Met de vernieuwingen zijn ook nieuwe producten aan de collectie toegevoegd: Pineut likeuren, Snippers (zelf eigen drank maken), planten, cactussen, woonaccessoires en het nieuwe sieradenmerk Meesie & Bintje. Benieuwd hoe de vernieuwde zaak eruit ziet? Ga dan snel een kijkje nemen aan de Havendijk.