Nieuws

kermisrun
Let op! Dit artikel is al 740 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vrolijke gezichten bij succesvol debuut Tilburgse Kermisrun

Zondagochtend 29 juli vond de eerste editie van de Tilburgse Kermisrun plaats. Een uniek hardloopevenement op het terrein, en zelfs door de attracties, van de Tilburgse Kermis. Een prachtige dag vol zon zorgde voor 600 enthousiaste hardlopers op de grootste kermis van de Benelux.

Tilburgse Kermisrun

Vanaf de Wagenmakerij klonk om 10:30 uur het startschot door Kermiswethouder Erik de Ridder. Een onvergetelijk parcours van 5 of 10 kilometer bracht de deelnemers al hardlopend door onder andere ‘Bayern Rutsch’ en ‘Cake Walks’. Twee klassieke attracties van de Tilburgse Kermis. De wildwaterbaan ‘Poseidon Wildwasserbahn’ zorgde voor de nodige verkoeling. Ook culturele panden als 013 Poppodium, De Boemel en Stadsbrouwerij 013 lagen op het parcours waarbij deelnemers zelfs werden getrakteerd op een eigen gebrouwen speciaalbiertje.

Medaille

Na de finish was er de welverdiende medaille en stond er een heerlijk brunchpakket te wachten. De deelnemers konden in het zonnetje nagenieten en een rondje lopen over de grootste kermis van de Benelux. “Enorm genoten van de run, het was een gave beleving! Volgend jaar zeker weer,” aldus een deelnemer. De organisatie kijkt met voldoening terug op de eerste editie van de Tilburgse Kermisrun.

Reageer op dit bericht