Waterjump Festival: maak je borst maar nat

Waterjump Festival

Stadsstrand Waterjump is er klaar voor: morgen is de allereerste editie van Waterjump Festival. Lokale én nationale artiesten komen langs op verschillende podia aan de Twentestraat. Ook de befaamde Silent Disco is weer van de partij.

Timetable Waterjump Festival

Er is genoeg keuze voor de muziekliefhebbers; er komen verschillende dj’s en singer/songwriters. Wil je weten wie waar staat? Bekijk dan de timetable. Gerson Main, Vince Ierie, de Tilburgse rapformatie Affoe, Rico en A.R.T., Zwart Licht, FS Green, Boom Shakalak Soundsystem én cultheld Kees van Hondt.

Strandtent en Zeecontainer

Als je je voetjes in beweging wilt brengen door muziek van dj’s, ga dan naar de Strandtent. Sirens, Die Grote en Franky2Times B2B Unofficial Milo komen langs om je bloed sneller te laten stromen. Diep, maalstroom van elektronische muziek, heeft zich bemoeid met de gestrande Zeecontainer. Verwacht daar onder andere Nadia Struiwigh en HOUSEVROUW. De laatste dagkaarten zijn in de voorverkoop €20,- en aan de deur €25,-. Het feest is 18+ en er is controle aan de deur. Op het terrein zijn kluisjes, foodtrucks en gratis toiletten.

Drukke agenda

Staddsstrand Waterjump heeft een drukke agenda dit seizoen, met voor ieder wat wils. Zo worden de kleinsten elke woensdag vermaakt tijdens de kidsclub, kunnen groepen kiezen voor een barbecue-beleving en worden de succesvolle Silent Disco’s doorgezet. Ook staat Stadsstrand Waterjump eens per week in het teken van yoga en health.

Details:

  • Datum: 04-06-2016
  • Locatie: Stadsstrand Waterjump
  • Prijs: €20,- (in de voorverkoop)
  • Tijd: 12:00 uur tot 0:00 uur