Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1587 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wedstrijd van Tilburg Trappers bezoeken? Het speelschema is bekend!

Tilburg Trappers speelt ook komend seizoen in de Duitse Oberliga. De tweevoudig kampioen van de competitie is ambitieus en wil ook dit jaar voor het kampioenschap gaan. Inmiddels is het speelschema van de hoofdronde in de Oberliga bekendgemaakt. 

Voorzitter Ron van Gestel sprak tijdens de huldiging op het Willemsplein eind april uit op langere termijn graag te investeren in een nog beter topsportklimaat. Zo hebben de Trappers de ambitie om het IJssportcentrum op Stappegoor uit te breiden en door te groeien naar een hogere Duitse competitie.

Speelschema Trappers

Een wedstrijd van Tilburg Trappers biedt gegarandeerd een hoop spektakel. Wil je een wedstrijd bijwonen? Pak je agenda er maar bij.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen!

Sterke selectie

Ondanks dat een sterkhouder als Diederick Hagemeijer een punt achter zijn ijshockey carrière heeft gezet, versterkt Tilburg Trappers zich met een aantal nieuwkomers. Zo werden Nardo Nagtzaam, Alexey Loginov, Max Hermens, Brock Montgomery en Parker Bowles aangetrokken. Verder werden de contracten van Nick de Ruijter, Boet van Gestel, Kilian van Gorp, Danny Stempher, Giovanni Vogelaar, Ryan Collier, Jordy van Oorschot, Mitch Bruijsten, Ivy van den Heuvel, Mickey Bastings, Jordy Verkiel, Reno de Hondt, Ian Meierdres en Jonne de Bonth verlengd.

Tilburg Trappers nam afscheid van Bjorn Willemse, Levi Houkes en Martijn Oosterwijk.

Drie hoofdsponsoren

Nieuw dit jaar is het feit dat Tilburg Trappers drie hoofdsponsoren heeft. De Tilburgse ijshockeyclub nam afscheid van DESTIL en wist met Tricorp, Vanesch Verf en Versteijnen Logistics een drietal nieuwe hoofdsponsoren aan te trekken. De drie bedrijven waren al actief als sponsoren.

Reageer op dit bericht