Nieuws

weekend uittips
Let op! Dit artikel is al 256 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Weekend Uittips XXL: de leukste uitjes tijdens het lange hemelvaartsweekend

Door Hemelvaart maken heel erg veel Tilburgers er een extra lang weekend van. Wij zetten de leukste weekend uittips weer voor je op een rijtje. Lees snel verder zodat je niks mist in Tilburg dit weekend. 

Foto: Jules van Iperen

Hele weekend

Budgetkermis op ’t Laar

Van 9 mei tot en met 16 mei strijkt de budgetkermis weer neer op evenemententerrein ’t Laar. Voor €2,50 kun je al in een grote attractie.

Carnivoren dagen bij Dierenpark De Oliemeulen

Van 10 tot en met 13 mei heeft Dierenpark De Oliemeulen Carnivoren dagen. Er is een tentoonstelling van vleesetende planten en er worden verschillende lezingen en voederdemonstraties gehouden.

Vrijdag 11 mei 2018

De Microclub in Club Smederij

Na meerdere succesvolle edities in Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam is De Microclub komend weekend voor het eerst in Brabant met twee avonden vroeg dansen (20:00 uur – 00:00 uur) voor 25+ op de beste elektronische muziek. Voor de editie in Tilburg zijn nog een aantal kaarten.

Fireman Friday bij Café de Boekanier

Gaan als de brandweer op Fireman Friday met party-DJ Wez en de hele avond shots Fireman voor maar €1,50 euro! Net als iedere andere vrijdagavond is het ook nu gewoon Perfect Friday bij Café de Boekanier. Voor €29,50 euro krijg jij een zes liter fustje in je eigen Perfect Draft tapje voor jou en je vrienden.

Café Philip invites Kriss One en Dave Roelvink

Hoor je gillende vrouwen (of mannen!) op de Korte Heuvel in de nacht van vrijdag op zaterdag? Dan hebben zij waarschijnlijk Dave Roelvink gesignaleerd. Hij draait namelijk een set in Café Philip. De entree is gratis.

Zaterdag 12 mei 2018

Open dag bij Scouting LBP

Tijdens deze open dag is iedereen welkom om kennis te maken met Scouting en om deel te nemen aan de verschillende activiteiten.

New Yorks blues-icoon SaRon Crenshaw op Heyhoef Backstage

Voor €12,50 ben jij al bij dit optreden in de Reeshof. Zin in een heerlijk blues-optreden? Dan weet je waar je zaterdag moet zijn.

Musical show Ladies Night bij Theaters Tilburg

Maak je avond bij The Full Monty compleet en kom met je vriendinnen, moeder, oma of nichtjes naar de Ladies night (mannen zijn ook welkom) in Theaters Tilburg.

Zondag 13 mei 2018

Marathon Tilburg

Ook dit jaar heeft Tilburg weer een marathon. De marathon gaat door de binnenstad en het buitengebied van Tilburg. Check snel het programma.

Moederdag

Het is zondag Moederdag. Speciaal voor jullie hebben we de leukste cadeautips al voor je op een rijtje gezet.

Musical Hans en Grietje in Theaters Tilburg

De eerste musical show begint om 13:30 uur en de tweede musical show begint om 16:00 uur.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht