Weer appartementen te huur in De Nieuwe Heikant

Van 9 tot 16 december kunt u nog reageren op de appartementen in De Nieuwe Heikant via www.woninginzicht.nl. De appartementen in De Nieuwe Heikant aan het Wagnerplein en woonzorgcentrum De Heikant bieden een prachtig uitzicht en worden toch omringd door groen.  Alle appartementen zijn ruim genoeg voor rolstoelen en rollators. En wanneer u er behoefte aan heeft, is De Wever aanwezig als zorgverlener.

Riet Happel is in ieder geval helemaal gelukkig met haar paleisje. Ze viel direct voor het uitzicht en het licht. “Toen ik hier voor het eerst kwam kijken, kreeg ik meteen een goed gevoel. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik twijfelde niet meer over een eventuele verhuizing. Gelukkig kon ik al mijn meubels meenemen vanuit mijn vorige woning. Hier paste alles perfect. Ik heb alleen twee nieuwe stoelen gekocht voor de slaapkamer.”

Riet zit graag in haar serre. “Ik kan alle ramen over de hele breedte openzetten. Dan zit ik heerlijk in het zonnetje, maar toch binnen. Krijg ik genoeg van de zon, vooral tegen de middag wordt het me wat te warm, dan doe ik de automatische zonwering naar beneden. Ideaal. Hier in de kastenkamer strijk ik. Met de strijkplank voor het raam van het uitzicht genieten. Daar beneden zie je het Wagnerplein liggen. Daar doe ik mijn boodschappen en vind ik alles wat ik nodig heb. Mooi op loopafstand, zodat ik dat nog zelf kan doen, want ik word wat slechter ter been.”

En wat voor Riet voelt als haar paleisje is voor anderen ook nog steeds mogelijk. De laatste 45 appartementen gaan 9 december vanaf 19.00 uur in verhuur. De appartementen bevinden zich in de vleugel en in de toren en zijn met ingang
van maart 2014 beschikbaar. Spreekt het wonen in een mooie omgeving met veel ruimte en comfort u aan? Reageer dan tussen 9 december (19.00 uur) en 16 december (8.00 uur) op www.woninginzicht.nl. Voor deze toegankelijke woningen komt u alleen in aanmerking met een AWBZindicatie
vanwege een fysiek beperking, een Wmo-verhuisverklaring of als u ouder dan 65 jaar bent.

Meer informatie?
Ga naar www.denieuweheikant.nl, www.wonenbreburg.nl of bel met de Klantenlijn van WonenBreburg 0900 0209 (10 ct/min).