Wensboom in de Reeshof!

Een wens, een ervaring of een steuntje in de rug? Stichting Hart voor De Reeshof gaat in 2015 en aantal wensen in vervulling laten gaan. Een van deze wensen zal mede mogelijk gemaakt worden door de Rabobank. Hang je wens op 21 december in de wensboom en wie weet komt hij uit.
Wenskaart

In alle winkels van de Heyhoef ligt een wenskaart die u ingevuld kunt inleveren, zelfgemaakte creaties zijn natuurlijk ook van harte welkom. Om deze wensen te doen uitkomen heeft de Reeshof een leuke tombola,  gepresenteerd door een zingende Kerstman, waar je voor 2 euro leuke prijzen kan winnen. Ook kan je een kerstboodschap op een mok laten maken, verkleed als Maria en Jozef in een mooie stal, waarvan dan de helft van de opbrengst naar de wens gaat. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht, hiervoor hebben ze een grabbelton en kunnen ze gratis geschminkt worden.

Maar er is meer, we gaan ook om half drie ruim een half uur uitbundig met elkaar kerstliedjes zingen. Iedereen die meezingt krijgt een kerstmuts en de songteksten zijn ook op een groot scherm mee te lezen, dus zorg dat u dit niet mist.

‘Gezondheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend, bijna dagelijks horen we de meest vreselijke dingen om ons heen. Mijn wens voor iedereen en als voorbeeld in onze mooie boom. “Een gezond en gelukkig leven.” Dit is natuurlijk geen wens die wij in vervulling kunnen laten gaan, maar hebt u een wens, of wilt u dolgraag een ander een hart onder de riem steken, of met hulp van ons een bewoner een steuntje in de rug geven? Zorg dan dat u op 21 december met een mooi verhaal uw wens in onze boom hangt, en wie weet komen deze zomaar uit”