Nieuws

horeca vacatures
Let op! Dit artikel is al 545 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werken in Tilburg: de leukste horeca vacatures op een rij

Op zoek naar een horecabaan in Tilburg? Dat komt dan mooi uit! In onze vacaturebank vind je namelijk bijna vijftig horeca vacatures. Van een baan als zelfstandig werkend kok, tot restaurantmanager en van afwasser tot bedieningsmedewerker: het kan allemaal. Benieuwd? Lees dan snel verder voor de leukste horeca vacatures in Tilburg!

Medewerker bediening

Restaurant RAK zoekt medewerker bediening

Vind jij het heerlijk om midden in het horecaleven te staan? Ben jij zéker geen muurbloempje en ga je graag het gesprek met de gasten aan? Ben je daarnaast ook nog eens gek op lekker eten en zou jij jezelf omschrijven als een echte Bourgondiër? Dan is RAK op zoek naar jou. Lees hier meer over de functie als medewerker bediening.

Ook leuk:

Zelfstandig werkend kok

EVE Tilburg zoekt een zelfstandig werkend kok

Een van de meest spraakmakende horecalocaties van Tilburg is op zoek naar een ervaren kok. Zie jij de uitdaging om binnen een vers keukenteam het verschil te maken en te werken aan de lekkerste gerechten voor een prachtige horecagelegenheid, dan zoeken zij jou! Lees hier meer over de functie.

Ook leuk:

Management functies

Auberge du Bonheur zoekt restaurantmanager

Adem jij gastvrijheid, ben je servicegericht en heb je ervaring als manager in de horeca? Voor het recent gerestylede restaurant La Nouvelle Auberge, is Auberge du Bonheur op zoek naar een restaurantmanager. Onder jouw taken valt onder andere: het coördineren en organiseren van de uitvoering van de werkzaamheden, het opstellen van dienstroosters en de inkoop. Lees hier meer over de functie!

Ook leuk:

Afwas

Café Restaurant The Talk zoekt enthousiaste afwasser

Café Restaurant The Talk is op zoek naar een enthousiaste en flexibele afwasser. Ben jij beschikbaar in de avonden en weekenden, ben je achttien jaar of ouder en wil je graag het gezellige team versterken? Dan ben jij een geschikte kandidaat! Lees hier de volledige vacaturetekst.

Ook leuk:

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht