Nieuws

Ronde van de Korvel
Let op! Dit artikel is al 1550 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wielerronde Ronde van de Korvel keert dit weekend terug

Nadat eerder dit jaar de Ronde van den Besterd opnieuw georganiseerd werd, is het dit weekend de beurt aan de Ronde van de Korvel. Dit befaamde criterium wordt nieuw leven ingeblazen, en wel op zondag 10 september! Wij hebben het programma, de route en informatie over deelname op een rijtje gezet.

Op 10 september vinden meerdere wegwedstrijden plaats, een Dikke Banden Race en kleine evenementen langs het parcours.

Programma

  • 10.00 uur: Dikke Banden Race (kinderen tussen 7 en 12 jaar)
  • 11.00 uur: Wegwedstrijd jeugd
  • 15.15 uur: Prominenten
  • 16.00 uur: Junioren

Route

Kom je als toeschouwer naar de Ronde van de Korvel? Dan is het handig om te weten waar jij langs de route kunt staan. Het start- en eindpunt van de race bevindt zich op de Korvelseweg ter hoogte van de Gardiaanhof. De deelnemers racen richting het punt waar de Korvelseweg en de Trouwlaan samenkomen, maken hier een scherpe bocht de Trouwlaan in, om vervolgens bij de Hesperenzijstraat af te slaan, naar de Hesperenstraat en dan weer de Korvelseweg op. Je kunt de route ook op deze kaart bekijken:

Ronde van de Korvel

Meedoen aan de Ronde van de Korvel

Heb jij altijd al mee willen doen als ‘prominente’? Om je in te schrijven kun je een mailtje sturen naar info@peerke.biz. Ook kinderen tussen de 7 en 12 jaar kunnen deelnemen, aan de Dikke Banden Race. Hiervoor kun je je inschrijven via www.dikkebandenrace.nl. Meer weten over deelname? Check dan ook het item in onze agenda.

Reageer op dit bericht