Nieuws

bekerfinale
Let op! Dit artikel is al 910 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II Betrokken en Elftal tegen Armoede geven jongeren de kans om bekerfinale bij te wonen

Willem II Betrokken, ContourdeTwern en het Tilburgse Elftal tegen Armoede slaan de handen ineen om zondag 47 jongeren de dag van hun leven te bezorgen. Van de 18.400 fans die zondag naar Rotterdam afreizen is er een bus gevuld met jongeren die dit uitje zelf niet kunnen bekostigen.

Betrokken Willem II fans

De jongerenwerkers van R-Newt (onderdeel van ContourdeTwern) selecteerden een groep jonge Willem II fans die zich inzetten voor de jeugd in Tilburg en via vrijwilligerswerk een bijdrage leveren aan de Tilburgse samenleving. Omdat zij zelf niet over de middelen beschikken voor zo’n uitje slaan een aantal leden van het Tilburgse Elftal tegen Armoede, AVEC, Albert Heijn en Bidfood samen met Willem II Betrokken de handen ineen om dit mogelijk te maken.

Elftal tegen Armoede

Het Elftal tegen Armoede is een samenwerkingsverband tussen verschillende partijen uit de samenleving die zich inzetten voor mensen in armoede. Dit doen zij door initiatieven een warm hart toe te dragen of zelf te organiseren. In dit geval organiseren zij de busreis en toegang tot de bekerfinale. Rabobank Tilburg en omstreken en ContourdeTwern leveren als lid van het elftal een bijdrage aan de middag.

Reageer op dit bericht