Nieuws

kaartverkoop
Let op! Dit artikel is al 253 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II maakt voorlopige kaartverkoopinformatie bekerfinale bekend

De kaartverkoop voor de TOTO KNVB bekerfinale begint maandag 8 april (17.00 uur). Voor de finale, die op zondag 5 mei om 18.00 uur in De Kuip in Rotterdam gespeeld wordt, heeft Willem II voor zowel supporters als sponsoren tenminste 17.500 kaarten ter beschikking gekregen. Er kan per auto en bus naar Rotterdam afgereisd worden. Hieronder vind je uitleg over de gefaseerde verkoop. Aanvullende informatie over prijzen, ontvangen van toegangskaarten, parkeermogelijkheden en busclusters wordt later deze week bekendgemaakt.

Gefaseerde verkoop

In de eerste fase kunnen enkel seizoenkaarthouders één toegangskaart bestellen, dus voor iedere seizoenkaarthouder is plek in De Kuip. In de tweede verkoopfase kunnen seizoenkaarthouders twee kaarten bijkopen. In fase drie kunnen niet-seizoenkaarthouders die wel geregistreerd staan één kaart kopen. Registratie kan via www.besteljekaartje.nl. In fase vier is het pas mogelijk een stadionvak en buscluster te kiezen. Let op: in de eerste en tweede fase kies je alleen voor vervoer.

Gestart wordt maandag 8 april met de verkoop van maximaal 900 autokaarten. De verkoop van buskaarten start woensdag 10 april. Zie per vervoersmogelijkheid de informatie hieronder.

Auto

Iedere seizoenkaarthouder kan van maandag 8 april (17.00 uur) tot woensdag 10 april (12.00 uur) één autokaart bestellen. Voor de autocombi geldt dat in iedere auto minimaal vier en maximaal zes personen moeten zitten. Wij vragen supporters die van deze optie gebruik willen maken te inventariseren met welke andere seizoenkaarthouders naar De Kuip gereden wordt. Dit bespoedigt het bestelproces. Zorg ervoor dat je tijdens het bestellen naast jouw eigen gegevens ook alle achternamen en klantnummers van de overige seizoenkaarthouders bij de hand hebt.

Bus

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf woensdag 10 april (17.00 uur) t/m vrijdag 12 april (17.00 uur) één buskaart bestellen.

Alleen online

Het bestellen van zowel auto- als buskaarten kan alleen online. Supporters die daar hulp bij willen, kunnen uiteraard elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur bij de receptie in het stadion terecht. Ook kunnen we je telefonisch bij het bestelproces begeleiden (013 5490 590). Maandag 8 april en woensdag 10 april zijn wij tot 20.00 uur geopend om jou indien nodig te helpen bij het bestellen.

Zakelijke arrangementen

Sponsoren worden eveneens eind deze week op de hoogte gebracht van de bestelmethode en de diverse zakelijke arrangementen. Sponsoren worden verzocht het definitieve aantal toegangskaarten te inventariseren, omdat door de club bevestigde bestellingen niet meer geannuleerd kunnen worden.

Officiële merchandise

Binnenkort wordt ook meer bekend gemaakt over de officiële Willem II-finalemerchandise.

Heb je vragen? Aanvullende informatie over prijzen, parkeermogelijkheden en busclusters wordt later deze week bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht