Winterbeleving in Tilburg: 170 ondernemers ontvangen kerstboom

winterbeleving tilburg

Op initiatief van Ondernemersfonds Tilburg ontvangen 170 ondernemers in de binnenstad vandaag een kerstboom. Deze worden in het openbaar gebied geplaatst en zelf aangekleed door de ondernemers. Op deze manier wordt de winterbeleving in het centrum nog sterker.

De ondernemers in de binnenstad kregen de mogelijkheid om een kerstboom te bestellen. Van de honderden ondernemers die bij het Ondernemersfonds zijn aangesloten, hapten er uiteindelijk 170.

Winterbeleving in het centrum

Het Ondernemersfonds Tilburg investeert veel in de winterbeleving van het centrum. Naast de sfeerverlichting en de winterkermis moet ook dit initiatief bijdragen aan de winterbeleving in de stad. De 170 kerstbomen zijn blauwsparren van anderhalve meter hoog en worden geleverd door GroenRijk Tilburg. Ondernemers zijn zelf verantwoordelijk voor de aankleding van de bomen. Het ondernemersfonds geeft aan hierin vertrouwen te hebben. ”Ondernemers in het centrum zijn erg creatief. Onder andere de winkeliersvereniging in het Dwaalgebied heeft aangegeven te investeren in de aankleding van de bomen.” De kerstbomen worden door het hele centrum geplaatst en worden na Driekoningen opgehaald.

Deze week wordt ook gestart met het opzetten van de kerststal voor de Heuvelse Kerk. Ook moeten er deze week grote kerstbomen, variërend van 9 tot 11 meter hoog, komen te staan op de volgende plekken:

  • Heuvel
  • Piusplein
  • Koningsplein
  • Oude Markt
  • Vijfsprong
  • Centraal Station (zuidzijde)

Wil jij op de hoogte blijven van alle activiteiten, feestjes, acties en veel meer tijdens de wintermaanden? We hebben een speciale pagina ingericht met alles wat je moet weten over de winterbeleving in Tilburg.