Nieuws

St. Patrick's Day Tilburg
Let op! Dit artikel is al 1361 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Zo vier je St. Patrick’s Day in Tilburg

Donderdag is het zover: St Patrick’s Day. Deze nationale feestdag van Ierland, Noord-Ierland, Montserrat en verschillende Canadese provincies wordt ook in Tilburg gevierd. Haal je groene outfit van zolder en lees hieronder waar jij Saint Patrick’s Day in Tilburg kunt vieren. 

St. Patrick’s Day is in Ierland een nationale feestdag waarop ze St. Patrick, Ierland’s belangrijkste heilige, herdenken. Ieren vieren dan over de hele wereld een cultureel feestje waar de glazen Guinness rijkelijk vloeien.

Ruby’s Irish pub

Inmiddels kunnen we wel stellen dat Ruby’s aan de Paleisring een begrip is in Tilburg. Dagelijks zenden ze sportwedstrijden uit en Tilburgers weten de weg naar de pub goed te vinden. Tijdens St. Patricks Day heeft Ruby’s, met een echte Ier als uitbater, uiteraard een leuk programma samengesteld.

Het feest begint om 17:59 uur en tijdens het eerste uur betaal je slechts €4,- voor een goed glas koude Guinness. Verder wordt er voor gratis Ierse stoof en shots gezorgd. Op donderdagavond staan er ook mooie wedstrijden in de Europa League op het programma; twee vliegen in één klap dus.

Meer Guinness in Tilburg

Niet alleen bij Ruby’s kun je genieten van een heerlijke pint Guinness. Ook bij Kaffee ’t Buitenbeentje aan de Korte Heuvel, Café Kandinsky in de Fabrieksstraat en Café Hoegaarden aan het Piusplein kun je zo’n grote jongen bestellen.

Bij het opstaan rekening houden met je outfit dus! Mocht je na het werk of het studeren naar de kroeg gaan dan mag groen zeker de boventoon voeren!

Reageer op dit bericht