Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 347 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Zonnig lenteweekend in Tilburg: de leukste uittips

Het eerste echte lenteweekend van 2018 staat komend weekend voor de deur. De temperaturen stijgen tot een graad of twintig en het zonnetje laat zich regelmatig zien. Gelukkig is er ook dit weekend weer veel te doen in Tilburg en is het zonde om thuis te blijven. Lees snel verder voor de leukste uittips in Tilburg dit weekend.

Let op: dit is slechts een selectie uit het gigantische aanbod qua feestjes, evenementen en activiteiten. Voor een volledig overzicht check je vooral onze uit-agenda.

Meerdere dagen dit weekend

Biergarten Tilburg bij RAW

Live muziek, lentebieren, pullen bier, lekkere hapjes, flinke hamburgers en dj’s die de lekkerste platen aan elkaar draaien; dat kun je verwachten op vrijdag en zaterdag in de Biergarten bij RAW in de Spoorzone.

Café Theater Festival

Van vrijdag tot en met zondag kun je in acht verschillende Tilburgse horecagelegenheden genieten van gratis theatervoorstellingen. Check snel het programma en deelnemende cafés.

Knit&Knot brei- en haakdagen in de Koepelhal

De vijfde editie van de gezelligste brei- en haakdagen van het zuiden staat dit weekend op het programma in de Koepelhal. Je kunt lekker shoppen, je laten inspireren en aanschuiven bij makers, bekende bloggers en specialisten. Natuurlijk zijn er weer verschillende workshops en demo’s.

Vrijdag 6 april 2018

Tilburg Trappers – Hannover Scorpions

De derde halve finale wedstrijd van Tilburg Trappers staat vrijdagavond op het programma. De wedstrijd begint om 20:00 uur en er zijn nog een beperkt aantal kaarten te koop.

Popquiz en zesjarig bestaan Berlijn Café

Frank en Jos van Pop voor je Kop (jawel, de grondleggers van de Berlijn Popquiz avond) komen weer voor één keertje naar Tilburg om de verjaardagsquiz van Berlijn Café te hosten. Hierna volgen nog wat dans uurtjes!

Dutch Drop Party Night bij de Boekanier

Liefhebbers van shotjes en met name de Dutch Drop, Autodrop en Honingdrop shots moeten zich vrijdagavond melden bij de Boekanier. De dropshots kosten namelijk slechts €1,50. DJ Stan van Dinther draait de platen.

Zaterdag 7 april 2018

Frank’s Vega Pop-up restaurant één dag in Smeer’m

Vergeet groente lasagne en gevulde portobello; vegetarisch eten is veel en veel meer dan dat. Dit gaat Frank zaterdag laten zien in zijn pop-up restaurant bij Smeer’m in de Spoorzone. Hij serveert een vier gangenmenu op culinair niveau voor slechts €35,-. Er zijn nog enkele plekken.

Café de Lollipop bestaat drie jaar: tijd voor een feestje

Wat vliegt de tijd! 10 april bestaat Café de Lollipop drie jaar in de huidige vorm en dat wordt aankomende zaterdag gevierd met feest DJ Dennis, alle shotjes voor €1,50 en een hoop andere kortingsacties.

40UP bij Poppodium 013

De beste muziek van de afgelopen veertig jaar is zaterdagavond van 21:00 – 03:00 uur te horen in Poppodium 013. Van disco tot pop en van soul tot rock ’n roll; het komt langs. Kaarten kosten €14,-.

PIÑA Tour de Primavera bij Club Smederij

PIÑA is het feest met de heetste latin muziek, tropische sfeer en vooral veel gezelligheid! Tijdens deze avond wordt gedanst op de lekkerste reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken!

Zondag 8 april 2018

Verbeeten Challenge in de regio Tilburg

Wat een prachtig evenement is dit toch! Vele strijders werken zich zondag in het zweet om geld op te halen voor het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes tegen de vreselijke ziekte kanker. Moedig de deelnemers aan en doneer ook meteen eventjes. Alle beetjes helpen!

Ukkepuk Bios bij Euroscoop

Tijdens deze editie van Ukkepuk bios wordt de film Buurman & Buurman gedraaid. Voor de kids is er ook dit keer een springkussen, ranja en schmink.

Parijse rommelmarkt in Tilburg zuid

In wijkcentrum de Nieuwe Stede wordt tussen 10:00 – 16:00 uur een exclusieve rommelmarkt in Franse stijl georganiseerd. De entree is €1,-. Je kunt ook genieten van accordeonmuziek, verse Franse wafels en lekkere drankjes.

Rondleiding in stadsbrouwerij van KraftBier

Tijdens een rondleiding vertellen ze kort wat over de geschiedenis van het Tilburgse bier en hoe dit zich heeft ontwikkeld tot waar ze nu zijn. Je krijgt inzicht in het brouwproces en ziet, voelt en ruikt de ingrediënten en het productieproces. Je krijgt ook vier biertjes te proeven.

Reageer op dit bericht