Vergaderen midden in de natuur bij Klooster Nieuwkerk Goirle

Klooster Nieuwkerk Goirle

Vergaderen bij een van de mooiste plekken in regio Tilburg? Dat kan bij Klooster Nieuwkerk Goirle! In dit voormalige klooster zijn de mogelijkheden eindeloos. Lees snel verder.

De juiste sfeer

Vergaderen midden in de natuur, in een voormalig klooster, ver van alle drukte, maar wel voorzien van alle moderne faciliteiten; dan haal je toch meer uit zo’n vergadering dan dat je voor de zoveelste keer in dezelfde suffige en sfeerloze ruimte zit. En het mooiste is; als je eenmaal bij Klooster Nieuwkerk Goirle vergaderd hebt, dan wil je niet meer anders.

Klooster Nieuwkerk Goirle

Verschillende vergaderruimtes

Klooster Nieuwkerk Goirle heeft vier ruimtes ter beschikking, waarmee een grote diversiteit aan zakelijke bijeenkomsten gerealiseerd kan worden. De ruimtes variëren in omvang van 15 tot 100 vierkante meter. De grote zaal biedt een maximale capaciteit in theateropstelling van 150 gasten. Voor speciale presentaties heeft Klooster Nieuwkerk ook beschikking over een kapel. In deze unieke setting kun je je gasten iets bijzonders laten zien en laten meemaken. Als je wilt dat de vergadering echt impact heeft, dan is de kapel dé optie voor jou!

Dankzij de bijzondere ligging kan er ook optimaal gebruikt gemaakt worden van de tuinen en omgeving van het klooster; ideaal voor break-out sessies, maar ook voor een wandeling tussendoor.

Klooster Nieuwkerk Goirle

Arrangementen

Klooster Nieuwkerk Goirle biedt diverse arrangementen aan, van een eenvoudig dagdeel tot meerdaagse arrangementen met diner en ontbijt inbegrepen. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Mocht je speciale wensen hebben, dan hoort Klooster Nieuwkerk Goirle die graag. Bij Klooster Nieuwkerk Goirle zorgen ze ervoor dat jullie een onvergetelijke vergadering meemaken. Alle details van de arrangementen vind je hier. Kijk voor meer informatie over vergaderen bij Klooster Nieuwkerk Goirle op de website.

Dossier: Business