Win twee kaarten voor de exclusieve soundcheck van Lukas Graham in Poppodium 013

Wij mogen van Poppodium 013 een hele gave prijs weggeven. Op maandag 27 februari geeft Lukas Graham namelijk een optreden in de poptempel van Tilburg. De Deense internationale popster, bekend van zijn megahit ‘7 Years’, gaat eindelijk weer live zalen in heel Europa. 

Via Tilburg.com maak je kans om exclusief de soundcheck van deze show bij te wonen en op de foto te gaan met Lukas Graham. Kans maken? Wij mogen 10 x 2 mensen blij maken. Stuur een mail naar win@013.nl met als onderwerp ‘Lukas Graham’ om kans te maken. Reageren is mogelijk t/m 6 februari. Winnaars ontvangen bericht per e-mail.

Lukas Graham:”Het is veel te lang geleden en we kunnen niet meer opgewonden zijn om het geweldige nieuws te delen dat we dit najaar eindelijk weer op tournee gaan in Europa. We brengen een setlist met nieuwe nummers en geweldige momenten om te delen. We kunnen niet wachten om met jullie te feesten en een sing-a-long te houden op alle nummers waar jullie al zo van houden en die jullie zo goed kennen,” aldus Lukas. Met hits als ‘Mama Said’, ‘You’re Not There’ en ‘Drunk in the Morning’ weten we zeker dat dit weer een ouderwetse avond vol goede live muziek gaat worden.

Programma soundcheck

Het gaan dus om een exclusieve soundcheck op maandagmiddag 27 februari. De planning ziet er als volgt uit:

  • 15:45 uur: meet & greet winnaars arriveren bij 013
  • 16:00 uur: winnaars kunnen naar binnen
  • 16:30 uur: meet & greet, soundcheck, foto’s en eventueel Q&A
  • 16:45 uur: winnaars worden teruggebracht naar de entree

Meer informatie

Wil je meer info over het optreden van Lukas Graham die avond? Check dan deze link.