Laden Evenementen

Amerikaanse avond Rebel BBQ bij Kim’s kroeg

Informatie
Datum:
27 januari 2023
Tijd:
19:00 tot 23:00
Prijs: €21,50
Locatie:Kim’s Kroeg

Op 27 januari organiseert Kim’s Kroeg een Culinaire avond rond de wereld, met deze keer als thema; Amerika. Hiervoor slaat zij de handen ineen met Rebel BBQ.

Voor slechts €21,50 krijg je een heerlijk vijfgangen diner geheel bereid op een meterslange smoker. Grote stukken langzaam gegaard, sappig vlees. Rebel BBQ is dé specialist op het gebied van traditionele Amerikaanse keuken. Waar kun je daar nu beter van genieten dan in dé woonkamer van Tilburg. Opgeven kan via welkom@kimskroeg.nl

Over Kim’s kroeg

Kim’s Kroeg is de huiskamer van Tilburg. Je kunt dit café vinden op het Piusplein 61 in Tilburg. Bedoeld voor iedereen die houdt van gezelligheid en warmte met een lekker hapje en drankje. Er is van alles te doen: dansavonden, voorstellingen, live-muziek, huiskamervermaak, etc. Natuurlijk hebben ze ook eten en drinken. Het drinken spreekt voor zich, maar qua eten.. het wordt geen eetcafé, maar je hoeft niet met honger de deur uit te gaan: ze hebben lekkere hapjes bij de borrel en één keer in de week serveren ze een maaltijd.