Laden Evenementen

Comedy Night bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
25 november 2021
Tijd:
20:30 tot 22:30
Prijs: €19,50

Op donderdag 25 november staat ‘Comedy Night’ op het programma bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling start om 20:30 uur maar de zaal zal eerder open zijn zodat je alvast een drankje kan halen en rustig plaats kunt nemen. Lees snel verder voor alle info!

De voorstelling

Biertje met je vrienden en steengoede comedians? Een prima donderdagavond! Never change a winning concept: dus is er ook dit seizoen vier keer een Comedy Night. Een avond met de beste stand-uppers van de Lage Landen, en natuurlijk een MC om alles in goede banen te leiden. Soms zelfs aangevuld met een comedian van overzees, want dat is tenslotte de bakermat van de stand-up comedy. Lachen is universeel, en dat ga je vanavond zeker doen met deze stand-uppers. Ze zijn messcherp, gortdroog, inventief, met soms een muzikale twist, maar altijd hilarisch. Want dat is waar stand-up om draait: de grap!

Interesse

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Een kaartje kost slechts €19,50. De voorstelling zal plaatsvinden in de studio en zal van 20:30 tot 22:30 uur duren.