Agenda

Comedy Night bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Wanneer: 25 november 2021 van 20:30 tot 22:30 Waar: Schouwburg Concertzaal Tilburg Entree: €19,50
Bestel tickets

Comedy Night bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op donderdag 25 november staat ‘Comedy Night’ op het programma bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling start om 20:30 uur maar de zaal zal eerder open zijn zodat je alvast een drankje kan halen en rustig plaats kunt nemen. Lees snel verder voor alle info!

De voorstelling

Biertje met je vrienden en steengoede comedians? Een prima donderdagavond! Never change a winning concept: dus is er ook dit seizoen vier keer een Comedy Night. Een avond met de beste stand-uppers van de Lage Landen, en natuurlijk een MC om alles in goede banen te leiden. Soms zelfs aangevuld met een comedian van overzees, want dat is tenslotte de bakermat van de stand-up comedy. Lachen is universeel, en dat ga je vanavond zeker doen met deze stand-uppers. Ze zijn messcherp, gortdroog, inventief, met soms een muzikale twist, maar altijd hilarisch. Want dat is waar stand-up om draait: de grap!

Interesse

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Een kaartje kost slechts €19,50. De voorstelling zal plaatsvinden in de studio en zal van 20:30 tot 22:30 uur duren.

Locatie