Laden Evenementen

Cursus ‘Train your Dragon’ bij Munsel Meditation

Informatie
Datum:
19 november 2021 19:00
-
18 december 2021 20:30
Prijs: €25,

Op zaterdag 19 november kan je deelnemen aan de cursus ‘Train your Dragon’ bij Munsel Meditation. Deze cursus zal lopen tot en met 18 december. Lijkt jou dit leuk? Lees dan snel verder voor alle informatie. 

De cursus

Met deze interactieve cursus ontdek en beoefen je de kunst van meditatie vanuit eenvoud en vriendelijkheid. We leren hoe we een gezonde relatie met onze eigen gedachten kunnen ontwikkelen waardoor we rust en onvoorwaardelijke liefde vinden. In het tweede deel van de cursus zullen we ontdekken dat meditatie veel meer is dan alleen in stilte zitten. Als het wordt gecombineerd met ethiek en wijsheid kan het bijdragen aan elk aspect van ons dagelijks leven.

De cursus is gebaseerd op de wijsheid van de Tibetaanse traditie en zal in het Engels worden gegeven. De sessies duren anderhalf uur en bevatten geleide meditaties, instructies, momenten van delen en diep luisteren. Het is een interactief proces waarbij je je op je gemak kunt voelen om vragen te stellen, te luisteren, te begrijpen, in de ervaring te zijn en los te laten. De voordelen van meditatie zijn eindeloos. Meditatie kan onze fysieke, emotionele en mentale gezondheid verbeteren.

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstoch naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditatie. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die er voor open staan.

Interesse

Lijkt het jou leuk om aan deze cursus mee te doen? Kijk dan snel op de website van Munsel Meditation voor alle info en reserveer jou plek. Deelname kost €25,- per persoon.