Laden Evenementen

De Wintertuin in het Spoorpark

Informatie
Datum:
16 december 2022 16:00
-
18 december 2022 22:00
Locatie:Spoorpark

Het Spoorpark is natuurlijk een fantastische plek om in het zonnetje te picknicken, te genieten van een groot festival of een stukje te wandelen, maar ook komende winter is er van alles te doen! Het Spoorpark transformeert namelijk van 16 t/m 18 december 2022 om tot De Wintertuin. Zo kun je genieten van een volledig gethematiseerd winterdorp met dagelijks een breed scala aan activiteiten, diverse kerstkramen en optredens van onder andere Tino Martin, Brace, Team Disco Snolly & Johnny Purple.

Waar je aan moet denken bij De Wintertuin? Denk aan een gezellige en knusse setting met onder andere kampvuurtjes, winterse activiteiten, een echte Oostenrijkse schirmbar, een heuse kerk, een bevroren winterparadijs en gezellige kerstmarkt met allerlei kerst- en cadeauartikelen. De Wintertuin is ontstaan als initiatief vanuit de wens om het Spoorpark ook in de winter aantrekkelijk te maken voor bezoekers, dit jaar is een try-out van 3 dagen waarbij het Spoorpark de droom koestert om een langdurig winterdorp neer te zetten in de toekomst.

Naast dat je er langs de kerstkraampjes kunt struinen, zijn vier verschillende area’s waaronder een grote kerk met diverse foodthema-avonden of stille filmavonden en “vriesland” waar een kinderspeelparadijs komt met diverse winterse springkussens. Enerzijds dus een heerlijke locatie om romantisch met je date naar toe te gaan en weg te zwijmelen bij elkaar en de kerstambiance, anderzijds een zeer goede optie om de kids te vermaken terwijl papa en mama een glühwein scoren.

Ilovesilentdisco.nl Winterfestival

In Vriesland trappen ze De Wintertuin op vrijdag 16 december af met Ilovesilentdisco.nl Winterfestival. Het succesvolle silent disco feest heeft honderden koptelefoons klaarliggen voor een heerlijke dansavond. Keuze uit 3 kanalen met een divers aanbod aan acts en dj’s waaronder Johnny Purple, Ronald van Vliet en Fatguys. De silent disco is voor alle leeftijden en is bijna uitverkocht, dus bestel nu de laatste tickets via deze websiteBezoekers van de silent disco kunnen tevens de tuin bezoeken voor een rustmomentje of een hapje. De Wintertuin zelf is ook geopend en gratis te bezoeken zonder ticket voor Ilovesilentdisco.nl Winterfestival.

Wintertuin Festival

Op 17 december is het tijd om de winter samen te vieren in de warmste tuin van Tilburg. Tijdens het Wintertuin Festival wordt groots uitgepakt! Alle area’s zijn gevuld met toffe programmeringen, van bekende zangers tot dj acts zoals Tino Martin, Jeffrey Heesen & Brace en Team Disco Snolly. Samen dansen in een kerk of helemaal uit je dak in Vriesland! Of zien ze jou eerder op de bar van het tuinhuis terug?
De deuren openen dan om 15.00 uur tot 23.00 uur. Bekijk het Facebook evenement voor de beschikbare tickets en programmering.

Meer informatie

Wil je meer informatie over De Wintertuin? Check dan snel de website.

PS. Er zijn nog een aantal exclusieve plekken beschikbaar voor jou en je collega’s. Voor zakelijke arrangementen, informeer naar de mogelijkheden stuur een mail naar info@dewintertuintilburg.nl.