logo
Laden Evenementen

Expositie ‘NO FUN’ in Kunstpodium T

Informatie
Datum:
12 mei 2022 13:00
-
05 juni 2022 17:00

De expositie ‘NO FUN’ bij Kunstpodium T is onderdeel van het Apprentice Master program (A/M).  Deze is te zien van 12 mei tot en met 5 juni en is vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 uur tot 17:00 uur geopend. Lees snel verder voor alle informatie.

De expositie

In deze zesde editie zijn vier talentvolle kunstenaars gekoppeld aan twee ervaren hedendaagse kunstenaars. Samen maken ze nieuw werk en een eigen expositie. Deze expositie is gecreëerd door Eirik Jahnsen, Michelle van Ketwich, Jiaojiao Li, Jelle van Kuilenburg met Arthur Stokvis en Bonno van Doorn als Masters.

NO FUN

In A/M #6 tonen zes kunstenaars werk dat een dialoog aangaat met het concept van architect Carl Theodor Sørensen’s skrammellegepladser of ‘Junk Playgrounds’ voor kinderen.

Deze Junk Playgrounds dienen als standvastige beeldspraak voor de hedendaagse kunstpraktijk in hun creatie en de daarmee verbonden concepten zoals vrije ruimte, riskant spel en vertrouwen in het proces.

De groep heeft 3 intensieve dagen doorgebracht met het bouwen, spelen en transformeren van de tentoonstellingsruimtes van Kunstpodium T in hun eigen anarchistische Playground ?️⛓️???⚔️

Meer informatie

De expositie is gratis te bezoeken. Meer informatie is te vinden op: www.kunstpodium-t.com