logo
Laden Evenementen

(geannuleerd) Antropoceen, de musical van Club Gewalt bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
20 januari 2022
Tijd:
20:30 tot 23:00
Prijs: Variërend

Op donderdag 20 januari komt Club Gewalt naar De Nieuwe Vorst. Ze spelen hier Antropoceen, de musical. Lijkt het jou leuk om deze voorstelling te bezoeken? Lees dan snel verder voor alle info en zorg dat je je kaarten besteld. Dit wil jij als musical liefhebber namelijk niet missen!

De voorstelling

In een wervelende opening-song waar Walt Disney een puntje aan kan zuigen, bezingt De Mens het prachtige Nederlandse natuurlandschap; de bloembollenvelden, de polders, de afsluitdijk. Maar dan breekt er ineens een dijk door die het prachtige lied ruw verstoort. Het is Oceaan, die de alarmbellen komt luiden: grondstoffen raken uitgeput, klimaten kantelen, volgens de laatste berekeningen zijn binnen acht tot elf jaar de zogenaamde tipping points bereikt en David Attenborough heeft al een film gemaakt die afscheid neemt van onze geliefde Gaia. Met behulp van zijn nieuwe vrienden de Kwallen, zet De Mens zijn schouders eronder en begint te smijten met innovatieve eco-engineering. Maar is het genoeg om een apocalyps te voorkomen?

Antropoceen, de musical maakt de complexiteit van deze ecologische crisis verteerbaar in een meeslepend epos met liedjes en dansjes.

Interesse?

Lijkt het jou tof om deze musical te bezoeken? Dat kan! Kaarten voor deze voorstelling kosten slechts €17,-. Studenten betalen slechts €10,- en early birds betalen €12,-. Bestel je kaarten gemakkelijk via de website. De voorstelling start om 20:30 uur.