Gratis proefles zen meditatie bij Zen.nl Tilburg

Informatie
Datum:
24 februari 2022
Prijs: gratis

Ben jij benieuwd wat ‘zen’ zijn inhoudt? Dan is dit je kans. Remko de Beer van Zen.nl biedt jou de mogelijkheid om het eens gratis te proberen. Lees snel verder voor alle info en zorg ervoor dat je dit niet mist.

Zenmeditatie

Zenmeditatie leert je in het nu en in balans te zijn, om te gaan met stress en dieper te ontspannen. Met het beoefenen van zenmeditatie leer je denken wat je wilt denken en voelen wat je wilt voelen. In Zen.nl Tilburg geven ze zenmeditatie-trainingen en meditatiecursussen op een inspirerende, uitdagende en een verfrissende manier. De lesmethode is al ruim 30 jaar in Nederland in gebruik en past bij mensen die zoeken naar rust, focus en inzicht.

Kennismaking

Voor de start van de nieuwe introductiecursussen kun je deelnemen aan een gratis proefles. Het doel van de proefles is een eerste kennismaking met zen, meditatie, de docenten en de meditatieruimte. Verder vertellen ze iets over de positieve effecten van dagelijkse meditatie en de cursus opzet. Ook wordt er antwoord gegeven op de vragen die je hebt over zen, meditatie en de cursus.

Interesse?

Lijkt het jou tof om hier bij te zijn? Meld je dan gemakkelijk aan via de website. De proefles is gratis en een eventueel vervolg is mogelijk (betaald).