Laden Evenementen

Heyhoef-Coolvibes: dubbel programma met Guy Verlinde & Artisans of Solace en Jacques Mees & Robert Smit

Informatie
Datum:
12 februari 2023
Tijd:
15:00 tot 18:00
Prijs: €10,
Locatie:Heyhoef-Backstage
Guy Verlinde Heyhoef

Twee passende blues getinte act bij Heyhoef-Coolvibes bij Heyhoef-coolvibes. De Brabanders Jacques Mees en Robert Smits zijn het opwarmende duo voordat de Belgische Blues-ambassadeur Guy Verlinde met zijn Artisans of Solance het hoofdprogramma zal verzorgen.

Als we eens even terugblikken in de geschiedenis dan zien we dat in december 2014 Guy Verlinde als ‘Lightnin’Guy’ al op het podium stond bij Heyhoef-Backstage en later in januari 2020 als duo met mondharpist Olivier van de Bauwede. Nu komt Guy met zijn formatie The Artisans of Solace een show geven bij onze zondagmiddag luisterconcerten Coolvibes.

Standing in the light of a brand new day

Zijn laatste studio album is een nieuwe stap in zijn muzikale en tekstuele evolutie met positieve nummers over hoop en vooruitgaan in het leven. Staand in het licht van een gloednieuwe dag, krijg je telkens weer een nieuwe kans om het verschil te maken. Zijn liefde voor akoestische muziek blijft onveranderd, maar aangezien dit album meer gearrangeerd is, voelde hij de behoefte om extra muzikanten uit te nodigen om deze nummers live te spelen. De show die bij Heyhoef-Coolvibes gespeeld zal worden is gelijk aan het livealbum ‘Live at the Minard’ vorig jaar opgenomen in Gent. Dit album zal uiteraard in de merchandise te koop zijn.

De opwarmers

Jacques Mees is singer- songwriter en ongeëvenaard Bob Dylan vertolker. Hij heeft in blues veteraan Robert Smits een ideale partner gevonden waarmee zij in elke Brabantse kroeg diepe indruk maken.

Meer informatie

De show begint om 15:30 uur en een kaartje kost €10,-. Voor meer informatie over de show en de tickets kun je terecht op de website van Heyhoef-backstage.