Laden Evenementen

Korenfestival: De Schalm Galmt

Informatie
Datum:
05 maart 2023
Tijd:
13:00 tot 17:00
Prijs: €7,50
Locatie:Cultureel centrum de Schalm

Samen organiseren Cultureel Centrum De Schalm en de Stichting MAESTRO, een professionele en onafhankelijke organisatie die zich sterk maakt voor het ontwikkelen en het stimuleren van de vocale amateurmuziek in Noord-Brabant en omgeving, een korenfestival.

Vijf podiumkoren uit Berkel-Enschot en Udenhout verzorgen mini-concerten op het Abdijpodium in de Kerkzaal, van Cultureel Centrum De Schalm. Vijf koren met 130 zangers doen mee. Er worden diverse genre uitgevoerd, van klassiek tot pop en misschien een beetje jazz. Uit te voeren koorwerken van klassiek tot pop. Verwacht een mooi festival met coaching sessies voor de koren en aantrekkelijke mini-concerten voor de toehoorders.

Over de Schalm

De Schalm is een uitnodigend sfeervol gebouw waar ontmoeting, cultuur en theater samengaan. Dit alles tezamen met een kwalitatief goede dienstverlening. De diverse ruimten en faciliteiten maken de Schalm bijzonder geschikt voor tal van activiteiten, zowel grootschalig als klein van opzet. Met een uitgebreid theaterprogramma, veel faciliteiten en mogelijkheden hét Cultureel Centrum van Berkel-Enschot.