Laden Evenementen

Veldhuis & Kemper: ‘Hou dat vast’ bij de Schouwburg

Informatie
Datum:
09 juni 2023
Tijd:
20:15 tot 23:00
Prijs: Variërend
Locatie:Schouwburg Tilburg
Veldhuis& Kemper

Op vrijdag 9 juni kun je naar de Schouwburg in Tilburg voor een cabaret voorstelling van Veldhuis & Kemper genaamd ‘Hou dat vast’. Benieuwd? Lees snel verder.

De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” (Schopenhauer). Deze uitspraak vormt de basis voor Hou dat vast, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Het is alweer twintig jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo?

Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is… Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma Geloof ons nou maar waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor De Poelifinario – de belangrijkste cabaretprijs van Nederland – in de wacht sleepten. Je snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

Meer informatie

Voor meer informatie over de voorstelling en/of de kaartverkoop, kun je terecht op de website van de Schouwburg!