Workshop ‘Matrix and the Spiritual path’ door Munsel Meditation

Informatie
Datum:
26 februari 2022
Prijs: €25

Munsel Meditation heeft weer een nieuwe workshop klaarstaan: Matrix and the Spiritual path. Ben jij benieuwd hoe The Matrix en het spirituele pad met elkaar zijn verbonden? Dan past deze workshop bij jou! Lees snel verder voor meer informatie.

Matrix and the Spiritual path

Er zitten zoveel boodschappen in de film Matrix, en er valt zoveel van te leren. Het spirituele pad kan een manier zijn om Morpheus te vinden. Ben je bereid om de rode pil te nemen? Kom en doe mee met deze discussie en meditatie.

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi Ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme. Dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstocht naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide hij een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditation. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die daar voor open staan.

Interesse?

Wil jij graag deelnemen aan deze workshop? De workshop vindt plaats op 26 februari van 10:30 tot 12:00 uur. Aanmelden kan via de website van Munsel Meditation. Deelname kost €25,- per persoon.